Noi vești despre starea de sănătate a Gabrielei Firea. Din păcate, primarul general al Capitalei trebuie să facă o nouă intervenție. Florin Pandele, soțul acesteia, a făcut mai multe declarații despre boala de care suferă Firea,potrivit playtech.ro

Gabriela Firea, în stare critică?!

Florin Pandele a afirmat, în cursul serii de duminică, 16 iunie, la România TV, că a mers la un control medical la Londra în privința bolii de care suferă Gabriela Firea. Primarul orașului Voluntari a dezvăluit că prețul consultației a fost de 300 de lire sterline, adică aproximativ 1.500 de lei. „Am mers la Londra cu Gabi pentru că echipa doctorului Iulian Brezan de la spitalul „Cantacuzino” a dorit să mai aibă o altă opinie medicală. A fost trimis la Londra ultimul set de analize şi radiografia ultimei operaţii. Mi s-a spus că ceea ce au făcut medicii în România ar fi făcut şi medicii de acolo. Încă mai avem medici foarte buni”, a precizat Pandele la România TV.

Gabriela Firea a intervenit și ea telefonic în cadrul aceleași emisiuni. Primarul general al Capitalei a ținut să clarifice situația și a continuat declarațiile soțului său. Aceasta a susținut că Pandele nu a reușit să ducă la bun final răspunsul, iar că rezultatul controlului îl va primi în scris. Din păcate, Gabriela Firea ar suferi de o afecțiune rară, astfel că la analize nu a ieșit nicio cauză. ” Este un mister total. Sperăm să încheiem cu bine operaţia de la sfârşit de luna iunie. Ne punem totul felul de întrebări cum s-a putut întâmpla la mine”, a declarat sursa citată.

În cursul lunii trecut, Gabriela Firea a suferit o intervenție cu ajutorul căreia i s-a scos o sârmă din colon. Edilul Capitalei a precizat faptul că „este un episod neelucidat din viața mea”. Încă nu știe sigur dacă evenimentul este clasificat ca o întâmplăre sau dacă a fost o mână criminală care i-a dorit răul.

„Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni nu ar exclude nicio variantă, cea a unei întâmplari, dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă într-un aliment. Ea, în colon, era identificată desfășurată, nu strânsă”, a mai spus ea, întrebată dacă consideră că este un atentat la viața sa”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *