Gest remarcabil al unui pompier din municipiul Slatina, care a gasit 1.000 de lei si i-a inapoiat posesorului fara sa stea pe ganduri.

Dupa ce a iesit de la serviciu, plutonierul adjutant Miulescu Marian, pompier in cadrul Detasamentului Slatina, a mers la un bancomat din municipiul Slatina, zona Steaua, pentru a extrage o suma de bani. Militarul a gasit in bancomat suma de 1.000 de lei si, fara sa stea pe ganduri, a intrat in sediul bancii unde a solicitat angajatilor sucursalei sa identifice cine a retras suma de bani.

Barbatul, din orasul Draganesti-Olt, a fost sunat de angajatii bancii, iar in scurt timp s-a prezentat la sediul sucursalei pentru a-si ridica banii. Acesta i-a multumit salvatorului pentru gestul sau si a marturisit ca banii reprezentau rata la banca si ca nu mai spera sa-i recupereze, scrie fabricatinromania.info

Gestul militarului a fost apreciat in mod deosebit de comanda unitatii care a decis sa-l recompenseze pe acesta cu citarea prin ordin de zi pe unitate.

Acesta este al doilea gest de acest fel facut de un salvator oltean in aceasta luna. Tot in timpul liber, plt.maj. Victor Radu, paramedic SMURD la Slatina, nu a stat pe ganduri si a acordat primul ajutor victimelor unui accident rutier. Pompierul a primit aceeasi recompensa pentru gestul sau.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *