Actorul Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, a fost internat vineri în Spitalul american din Neuilly, o suburbie a Parisului, din cauza unor ameţeli şi a unor dureri de cap, au dezvăluit surse din anturajul starului francez, citate de AFP.

Aceste simptome par să fi fost cauzate de o aritmie cardiacă de care suferă actorul, a precizat o sursă, adăugând că “totul merge bine” pentru starul francez, care a fost supus unor teste medicale ca măsură de precauţie şi care ar urma să fie externat în curând, scrie fabricatinromania.info

Familia sa a ținut să păstreze discreția cu privire la problemele sale, astfel încât nu sunt foarte multe detalii exacte legate de starea sa. Unele surse spun că s-ar afla în afara oricărui pericol, altele că situația ar fi mai gravă decât s-a anticipat.

Considerat un veritabil monstru sacru al cinematografiei franceze, Alain Delon a primit în urmă cu câteva săptămâni la Festivalul de la Cannes un trofeu Palme d’Or onorific. Trofeul i-a fost înmânat de fiica lui, Anouchka.

Vizibil emoţionat, Alain Delon a rostit cu acea ocazie un discurs cu accente sumbre, în care a vorbit despre “un omagiu postum, dar acordat în timpul vieţii”.

Marele actor francez a transmis ultimele sale dorinţe înainte de a muri.

Mai exact, legendarul actor francez a stabilit viitorul câinelui său. Alain Delon spune că speră să moară înaintea câinelui, dar dacă nu se va întâmpla acest lucru îi va cere veterinarului să îl eutanasieze pentru ca patrupedul să nu sufere cumplit după moartea stăpânului său.

„Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea. (…) Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună”, a declarat actorul.

Nu este prima dată când Alain Delon vorbeşte despre acest lucru.

„Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”, îşi explica marele actor francez opţiunea aparent şocantă.

Anul trecut, la Paris, Delon – cotat ca fiind unul dintre cei mai frumoși actori vreodată – a oferit un interviu dureros de sincer, în care a vorbit despre moarte.

„Urăsc vremurile în care trăim, îmi provoacă silă. Totul e fals și doar banii contează. Voi părăsi această lume fără regrete”, a spus reporterilor de la Paris Match. În prezența lor a vorbit și despre relația lui foarte rece cu copiii lui, mărturisind că nu a fost un tată bun.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *