Andreea Esca nu s-a opus niciodată dorinței fiicei sale, Alexia, de a lucra, din contră, a susținut-o să muncească și să câștige propriii bani. Vara aceasta, a angajat-o chiar ea, pentru că, întâmplător, avea disponibil un job potrivit ei.

Alexia Eram, studentă la Londra, a încheiat cu bine primul an universitar și a revenit de câteva zile acasă. „Gata, am terminat sesiunea, sunt în vacanță. A fost foarte bine, fac ceva ce îmi place și nu mi se pare că este atât de greu. Cea mai dificilă materie cred că a fost teoria, pentru că era cel mai tehnic lucru. Am trecut la toate, am luat note foarte bune. Este diferit sistemul acolo, contează cât la sută ai luat, nu se face o notă generală, e mai complicat, dar am luat cu bine. Acum am vacanță până în septembrie”, scrie libertatea.ro

Alexia Eram este amfitrioana unei emisiuni online de modă

Fata celei mai cunoscute știriste din România nu are de gând să stea însă cu burta la soare până în septembrie. Din contră, va munci în toată această perioadă. Iar cea care i-a dat de lucru și o va plăti pentru asta e chiar mama ei.

Andreea Esca a angajat-o pe Alexia la revista online AlistMagazine, unde este director editorial, și i-a dat pe mână fix ce și-a dorit: o emisiune de modă. „I-am spus mamei că o să vreau să fac ceva când vin în vară. Mă gândeam la ceva de fashion, ca să se lege puțin de ce fac eu la facultate și mama mi-a zis că e un loc liber la „Trend Challenge”, așa că m-am apucat să o fac într-o nouă formulă.

Pot să vă spun că o să fie și vedete implicate în emisiune, dar o să vedeți în fiecare vineri”, ne-a dezvăluit Alexia Eram.

Alexia spune că va continua să prezinte emisiunea online și după ce se va întoarce la Londra, pentru a-și continua facultatea: „Eu oricum vin în țară o dată pe lună și o să filmez atunci mai multe ediții”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *