Luna este marcata de Luna Noua in Gemeni, din 3 iunie 2019. Fenomenul astral aduce schimbari in viata tuturor zodiilor. Aspectele lunii sunt favorabile pentru majoritatea zodiilor.

Iata horoscopul lunar pentru iunie 2019:

Berbec

Luna poate incepe cu discutii interesante si poate realizari dificile, dar este important sa te concentrezi pe imaginea de ansamblu si sa sapi mai adanc pentru valoarea de sine si alte valori intangibile. Azi, pe 3 iunie, luna noua in semnul tau marcheaza un nou ciclu de angajamente in viata de familie. Vei urmri sa cresti bunastarea fizica, materiala si emotionala a acesteia. Cu alegeri constiente, poti face corectii din mers, care iti va permite sa transformi ceva si sa stabilizezi o situatie financiara si / sau familiala.

Taur

Chiar daca uneori simti ca mergi prin intuneric, ai mai multa incredere in tine si in ceea ce faci. Luna noua de pe 3 iunie din Gemeni marcheaza un nou ciclu personal si inceperea oficiala a unei faze de crestere de zece ani. Pe 8 iunie, Venus trece in Gemeni in timp ce Marte este tot in Rac, in Casa counicarii. Poti atrage, crea si / sau obtine ceea ce ai nevoie si poate chiar si ceea ce vrei. Fii clar, concis si cinstit si poti atinge obiective semnificative, scrie antena3.ro

Gemeni

Stapanul tau Mercur, va trece prin trei semne in aceasta luna, sugerand ca acopera o intindere mare de posibilitati. Pe masura ce intri in luna iunie, inveti cine sunt prietenii tai si cine iti este dusman. Nu toate acestea pot fi usoare, dar fii recunoscator ca poti consolida prieteniile care conteaza.

Rac

Astepta-te la o luna incarcata mai ales din punct de vedere, social dar si personal. Pe masura ce intri in luna iunie, evolutia profesionala iti va cere sa iti largesti orizonturile. Si luna noua din Gemeni, de pe 3 iunie, deschide campul de joc in cercul tau social. Te intalnesti cu prietenii, mai noi si mai vechi si cu persoane care te pot ajuta sa materializezi un vis si sa deschizi usi noi care ti-au fost inchise anterior.

Leu

Orizonturile tale se largesc pe masura ce intri in luna iunie. Uranus din Taur unde a intrat in martie, iti va deschide noi porti profesionale. Si o noua luna in Gemeni pe 3 iunie marcheaza debutul unui ciclu nou si a unei faze profesionale de sapte ani in care poti avea realizari nesperate in domeniul in care activezi. Munca iti este recunoscuta si constati si tu ca atunci cand vrei ceva, nu exista limite. Dar nu uita ca numai sinceritatea precede adevarata consacrare.

Fecioara

Problema profesionala si financiara evolueaza pe masura ce intri in luna iunie, la fel ca si tine. Si ai de ales. Esti la sfarsitul unui proces de evolutie, iar luna noua din Gemeni de pe 3 iunie precum si Mercur in Rac te invita sa explorezi pasunile mai verzi de dincolo de orizont. Extinde-ti propriile limite si ai credinta. Esti eliberat si nu esti singur in calatoria ta.

Balanta

Pe masura ce luna noua se produce in Gemeni pe 3 iunie, situatia financiara, casatoria si / sau viata amoroasa inainteaza cu adevarat. Nu ai un control total, dar nu esti lipsit de putere si poti sa alegi. Constient renunti la orice atasament ca rezultat al investitiilor in situatii care se aliniaza valorilor propri.

Scorpion

Uranus este in Taur in sector relational din martie, si scutura serios lucrurile. Luna Noua din 3 iunie, marcheaza un nou inceput pentru toate relatiile parteneriale directe. Ai putea avea surprize prin aparitia a noi legaturi sau schimbari bruste in dinamica relationala cum ar fi detasarea si acceptarea care vor fi esentiale.

Sagetator

Luna noua din Gemeni de pe 3 iunie, marcheaza un nou ciclu pentru sanatatea, munca si rutina zilnica. Asteapta-te sa fii foarte ocupat in iunie, cu evolutii bruste care sa impinga granitele si sa reorganizeze ordinea naturala a lucrurilor sau a rutinei. Dar vor fi multe momente de pasiune, emotie si timp pentru a savura viata si a te bucura de acest proces, potrivit huff.ro

Capricorn

Stapanul tau Saturn este retrograd, iar cu planetele care se aduna in Taur, viata iti cere sa incetinesti si sa te bucuri de placerile lumesti. Pe 3 iunie, luna noua a Gemeni, marcheaza un nou ciclu creativ. Iubeste-ti copilul interior. Ceva ti s-ar putea parea riscant, dar definitia nebuniei spune acelasi lucru mereu, in timp ce asteapta rezultate diferite. Scapa de rutina. Fii creativ si inovator si sapa mai adanc pentru a afla ce iti aduce bucurie.

Varsator

Conversatiile de la inceputul lunii sunt cu scanteie dar si cu idei si aventuri noi, asa ca nu trebuie sa mergi prea departe. Ceea ce cautati este ascuns in curtea din spate si mai aproape de casa – literal sau metaforic. Pe 3 iunie, luna noua din Gemeni marcheaza un nou ciclu in capacitatea de a te apropia tot mai mult de tot ceea ce inseamna sentiment de securitate si apartenenta. Problemele personale si cele familiale sunt evidentiate, dar, pe masura ce ajungi la o intelegere mai detaliata a trecutului, te poti elibera.

Pesti

De unde crezi ca vin credintele tale? Pe 3 iunie, luna noua in Gemeni iti cere sa iti deschizi mintea spre alte posibilitati. Acumuleza informatii care ti-ar putea fi de folos deoarece vei pune la indoiala tot ceea ce crezi ca este real. S-ar putea sa dureze ceva timp pentru a digera tot ce aduni, dar ai rabdare cu acest proces si permanent pastreaza-ti o minte deschisa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *