Celebrul interpret de muzică ușoară Mihai Constantinescu trece prin clipe groaznice, dar trebuie să-și revină pentru a-și ține promisiunea față de sora lui!

Mihai Constantinescu i-a făcut o promisiune surorii sale

Chiar dacă se afla la sital în momentul când a trecut prin cele două stopuri cardio-respiratorii, în atenția medicilor, acestea s-au dovedit a fi catastrofale pentru starea și-așa foarte șubredă a cântărețul. Medicii nu îi mai dau șanse multe de viață, iar prietenii se roagă pentru sănătatea lui și îi roagă și pe fanii care i-au ascultat melodiile să spună o rugăciune pentru Mihai Constantinescu, scrie fabricatinromania.info

În acest sens, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, în direct la Acces Direct, că Mihai Constantinescu trebuie să își revină pentru că avea o mare dorință. “I-a promis surorii lui că va face nuntă cu Simona”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Acces Direct.

Prietenii se roagă pentru o minune

Mihai Constantinescu se află în comă de 18 zile, iar starea sa de sănătate îi îngrijorează pe toți cei care l-au cunoscut sau i-au ascultat melodiile. Ultimele informații despre celebrul artist au venit, iată, din partea fostei sale partenere de viață.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a suferit un stop cardiac, fiind găsit în stare de inconștiență chiar de partenera sa de viață. Fosta sa parteneră de viață a declarat că se întâlnește zilnic cu Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, iar toți prietenii sunt concentrați pe rugăciuni. Starea lui Mihai Constantinescu este stabilă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *