V-ați săturat să cumpărați tot felul de soluții scumpe dar care să nu aibă nici un efect în ceea ce privește curățarea articolelor din casă? Iată cele mai simple dar eficiente metode…

Aspirina face hainele frumoase!

Tastatura de la calculator nu mai funcționează cum trebuie? Nu cumva e plină de firimituri? Pentru a scăpa de această problemă, folosiți un sticker obișnuit, cu care veți îndepărta firimiturile.

V-ați săturat să tot schimbați aparatul de ras? Nu aveți nevoie decât să-l clătiți după fiecare folosire cu alcool etilic. Nu doar că acesta va deveni rezistent, dar îl veți dezinfecta.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să lăsați șervețele în buzunarele pantalonilor și ați avut un șoc când hainele s-au uscat? Și această problemă se rezolvă, aspirina fiind ajutorul la care nu v-ați gândit. Puneți câteva pastile în apă, înmuiați hainele în soluție și rezultatul va fi unul cu adevărat uimitor!

Apă și cafea pentru plante

Plantele din camera dumneavoastră par să se ofilească? Folosiți cel mai bun îngrășământ: apă și cafea. Fierbeți cafeaua, apoi combinati cu apă în proporție de 1:1. Udați florile cu acest amestec și acestea se vor trezi la viață.

O mare problemă a tuturor gospodinelor sunt musculițele de fructe care par că nu vor să plece din bucătărie. Cum le determinați să vă părăsească? Amestecați 30 ml vodka cu 3 picături de detergent pentru spălat vase și 400 ml apă. Cu acest preparat ștergeți suprafețele din apropierea musculițelor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *