Te-ai hotărât să încerci să faci singur treaba unui zugrav? Bine ai făcut, pentru că ai acum la îndemână cele mai bune trucuri pentru ca pereții casei tale să iasă exact așa cum ți-ai dorit.

Cele mai bune trucuri pentru a vopsi singur pereții-Folosește un burete

Vrei ca în urma vopsirii pereților să obții un efect extraordinar? Ai la îndemână o soluție de doar… 1 leu. Este vorba de un burețel. Tot ce trebuie să faci este să vopsești pereții în mod obișnuit, apoi să-i lași să se usuce. Ulterior, înmoaie buretele în vopsea și aplică apăsând ușor. Rezultatul? Genial, bineînțeles.

De asemenea, dacă dorești să obții un efect marmură, folosește-te de ajutorul foliei alimentare. Dați cu vopsea în mod obișnuit, apoi lipiți folia și treceți cu o perie peste ea. Efectul este unul uimitor. Un alt truc se obține folosind o perie cu fire lungi. În acest caz, vopsiți peretele obișnuit, apoi treceți cu peria peste stratul de vopsea de sus în jos.

De asemenea, puteți folosi o cârpă obișnuită, pe care să o înmuiați în vopsea, apoi să faceți mișcări de care doriți pe perete. Veți rămâne surprinși de ce va ieși.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *