Blugii preferați nu mai arată ca înainte? Pantofii la care țineți atât de mult au diferite pete care par că nu mai pot fi scoase?

Nu trebuie să vă aruncați lucrurile, ci doar să folosiți metode inedite pentru a le face să arate ca noi.

Mucegaiul de pe pantofii din piele dispare cu oțet și apă

A venit timpul pantofilor, însă ați găsit pe pielea acestora pete de mucegai? Rezolvați problema simplu, folosind apă și oțet, în combinații egale.

Aveți nevoie doar de un burete pe care îl veți înmuia în această soluție, apoi ștergeți ușor zonele afectate. Pantofii se usucă la soare.

Dacă hainele dumneavoastră au prins diverse mirosuri puternice, turnați o băutură spirtoasă într-o sticlă cu pulverizator și dați pe acestea.

Pentru efect maxim, nu diluați băutura spirtoasă cu apă.

Pentru a scăpa de vopseaua veche de pe haine, puneți fixativ de păr pe pată până când aceasta se umezește. Lăsați câteva minute să acționeze, apoi periați cu o perie rigidă. Vopseaua va fi îndepărtată, apoi veți putea pune haina la spălat.

Petele de rugină dispar folosind un amestec, în cantități egale, de sare, oțet alb sau suc de lămâie. Acesta se pune direct pe pată și se lasă să acționeze o jumătate de oră. Ulterior se pune haina la sare să se usuce și se spală.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *