Te-ai săturat de ciorbele tradiționale? E timpul să încerci ceva nou, cu un gust desăvârșit! Ce spui de o excelentă ciorbă cu găluște de ficat? Prietenii tăi vor mai cere o porție!

Mod de preparare

Pentru a obține această ciorbă inedită, ai nevoie de următoarele ingrediente:

1 lob de ficat, os de vită, morcov, pătrunjel, țelină, păstârnac, tarhon, 1 ou, 3 linguri cu făină, sare, piper.

Pentru început, trebuie să pregătești o supă gustoasă din osul de vită fiert alături de legume. Aceasta va fi strecurată cu grijă și va fi folosită ca baza în care vor fi fierte găluștele din ficat.

Pentru a prepara aceste gustoase găluște, mărunțiți bine ficatul (puteți folosi, dacă doriți și robotul de bucătărie), apoi amestecați cu oul și făina, până când va rezulta o compoziție care se poate modela.

Formați găluștele cu o lingură, apoi le veți pune la fiert în zeama de supă. Aveți grijă să le fierbeți la foc mic, altfel acestea se vor sfărâma. Ciorba se servește cu un sos de tarhon.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *