Connect-R isi petrece într-un mod unic cea de-a 37-a aniversare. Artistul îşi invită prietenii din muzică şi miile de fani pe 9 iunie 2019, începând cu ora 20.00, la primul său concert de la Sala Palatului.

Connect-R, pe numele adevărat Ștefan Relu Mihalache este un cântăreț din România. Acesta s-a născut în București, pe data de 9 iunie 1982. Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

A devenit cunoscut publicului în vara anului 2007, când a lansat albumul „Dacă dragostea dispare“. Cu piesa „Vara nu dorm“, cântăreţul a stat în topurile muzicale 22 săptămâni. Connect-R a obţinut trei premii la Romanian Music Awards, patru la Romanian Top Hits, patru la Media Music Awards şi alte două oferite de Radio România.

Connect-R a fost căsătorit cu frumoasa cântăreață Misha din 2013 până în 2018, iar cei doi au o fetiță, pe nume Maya. Connect-R şi Misha s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar pe 21 septembrie 2014 au făcut cununia religioasă, avându-i ca naşi pe cântăreţul Pepe şi soţia acestuia Raluca. Despărțirea celor doi a fost făcută publică de Connect-R pe rețelele de socializare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *