Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, care se află internat la Spitalul Floreasca de aproape o lună. Fosta soție a artistului a făcut anunțul, iar fanii au reacționat imediat. Vă reamintim că îndrăgitul compozitor și cântăreț a suferit la mijlocul lunii trecute trei stopuri cardio-respiratorii.

Mihaela Constantinescu, fosta soție a celebrului artist, continuă să îi țină la curent pe apropiați, dar și pe fanii care se roagă pentru însănătoșirea miraculoasă a acestuia. În urmă cu câteva ore, vedeta a publicat o fotografie de album cu Mihai Constantinescu și i-a informat pe toți că rugăciunile lor fac minuni, lăsând să se înțeleagă că acesta se simte mai bine.

“Dragii mei… rugaciunile voastre fac minuni… să ne rugam pentru Mihai și pentru Miracolul Vieții🙏❤️Vă mulțumesc din ❤️” este mesajul transmis de fosta soție a artistului pe pagina ei oficială de Facebook.

Apropiații și fanii cunoscutului cântăreț au lăsat numeroase comentarii. “Doamne Ajuta! Ca Iisus Hristos, in numele Lui Dumnezeu sa conduca si sa inspire medicii care il ingrijesc, pentru vindecarea lui!🙏🙏🙏”, “Sanatate si sa ne rugam in continuare pt Mihai. Doamne ajuta, fa o minune !🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️”, “Doamne, dă-i sănătate și zile senine🙏”, “Te asteptam printre noi, Mihai, sarbatoarea de ieri sa te ridice din pat, sa fii sanatos!”, “Hristos S-a Înălțat! Salvează-l, Doamne cu puterea Ta!” sunt cinci dintre reacțiile primite de vedetă la postarea sa.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici. Din nefericire, medicii sunt rezervați în cazul său.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *