Se apropie 2023 cu pași repezi, iar mulți nativi se întreabă ce îi așteaptă în noul an. Astrologul Cristina Demetrescu a dat câteva detalii.

Cristina Demetrescu a spus care sunt zodiile norocoase în 2023
Mai exact, în cadrul emisiunii “Voi cu Voicu”, Cristina Demetrescu a vorbit despre noutățile pe care le aduce 2023, dar și despre zodiile care vor avea noroc din plin în anul următor.

Conform astrologului, anul 2023 va fi influențat puternic de Saturn în Pești. Această planetă aduce totodată lecții de viață pentru foarte multe zodii, dar și mari provocări.

Pe de altă parte, astrele favorizează doar anumite zodii, spune Cristina Demetrescu. Este vorba despre nativii din zodia Berbec și nativii din zodia Taur, planeta Jupiter influențând masiv aceste două semne zodiacal în mod pozitiv.

”Dincolo de provocările finalului de ciclu cu care ne confruntăm cu toţii, unii nativi vor avea parte de sprijinul astrelor în mod particular.

Cele mai bine aspectate zodii din anul care vine sunt Berbecu și Taurul, spune Cristina Demetrescu, argumentând că Jupiter, marele benefic, susţine aceste semne prin prezenţa sa”, spune astrologul.

Cristina Demetrescu, despre provocările anului 2023
Și asta nu este tot. Cristina Demetrescu a mai adăugat și că anul 2023 aduce mari surprize și pentru alți nativi. Vor fi momente în care tensiunile dispar și de asemenea, se așterne și liniștea într-un anumit punct.

”2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin”, a mai precizat Cristina Demetrescu, pentru sursa citată.

Conform astrologului, planta Saturn urmează și ea să își încheie tranzitul în jurul datei de 7 martie 2023, moment în care o să iasă din Vărsător.

Acea clipă va fi ca un restart, a mai spus acesta, iar mai apoi, Saturn, care este planeta profesor va intra în zodia Peștilor.

Odată cu această mișcare, vor urma lecții care nu sunt deloc simple, pentru foarte multe zodii, avertizează astrologul.

”Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie cristică. Vorbim despre o dimensiune cristică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple”, atenționează Cristina Demetrescu.

Amintim că numerologul Mihai Voropchievici a prezentat și el horoscopul integral pentru luna decembrie. Ultima lună din an continuă să aducă situații neașteptate pentru foarte mulți nativi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *