Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit. Acest lucru a ieşit la iveală după ce Teo a fost invitata lui Măruţă la podcastul lui şi a făcut dezvăluiri în acest sens. De asemenea, veceta de televiziune a povestit un moment savuros, când Maia era şicanata de un coleg, iar atunci a fost nevoota să intervină ”în forţă”.
Teo Trandafir a fost invitată lui Cătălin Măruţă la podcastul lui, acolo unde a vorbit, între altele, şi despre Maia, fetiţa pe care a adoptat-o. A povestit un moment savuros, când Maia era şicanata de un coleg, iar atunci Teo a intervenit ”în forţă”.

Cum l-a speriat pe băieţelul care o chinuia pe Maia? Povesteşte Teo Trandafir, după ce a întrebat-o de Măruţă dacă nu au fost problem de acest fel.
”L-a şcoală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment când am vrut să mă duc la şcoală… Şi chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea vu vătraiul prin gard şi-mi aduc aminte cum am deschis uşa aia, eram îmbrăcată în poliţist, cu arma de plastic, jucăm într-un serial atunci, şi l-am văzut pe ăsta mic… M-am dus la el şi i-am spus aşa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mama, acum uită-te la mine, ARE şi aia sunt eu! Şi ştiu drumul! Aia am făcut, Cătălin”, a povestit Teo.

Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit
Care avea să explice şi contextual. Juca într-un serial şi, când a avut puţin timp, a plecat de la filmări, aşa cum era îmbrăcată pentru rolul de poliţist, şi s-a dus la şcoală, unde la întâlnit pe băiatul care-I şicana fetiţa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *