Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți timp de un an, din 2013 până în 2014, și au împreună o fiică, Sofia Natalia, care va împlini 5 ani în septembrie 2021.

Prezentatorul TV formează în prezent un cuplu cu o tânără numită Selina. La rândul ei, Bianca este într-o relație cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Recent, între Victor și Bianca s-a aprins un conflict care o privește pe fiica lor. Surse apropiate fostului cuplu au dezvăluit că modelul este nemulțumit de felul în care moderatorul TV gestionează timpul petrecut alături de Sofia, în special când vine vorba de vacanțe.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacră, cu care are o relație foarte bună”, a mai declarat o prietenă de-a celor doi, pentru aceeași sursă.

Victor a dezvăluit recent că Selina și fiica lui se înțeleg foarte bine. „Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta”, a spus Victor Slav pentru Click!.

Despre al doilea copil, tot pentru Click!, Victor a mai spus: „Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta. Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp și s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit și toate impedimentele astea cu restricții, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Așa și cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să râdă, exact asta am realizat”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *