Fiul lui Kamara a trecut printr-o nouă operație. Munca artistului și a soției sale începe să dea roade, arată cel mai recent verdict al medicilor în ceea ce privește starea de sănătate a micuțului.

Fiul lui Kamara duce o luptă în care nu există pauză. Băiatul a fost supus unei noi operații și se recuperează la Timișoara. Veștile aduse de artist despre starea de sănătate a micuțului
De aproape șase ani, Kamara și fosta lui soție sunt prinși într-o buclă, în goana de a auzi un verdict pozitiv din partea medicilor pentru fiul lor care suferă de paralizie cerebrală.

Lupta a început în urmă cu aproape șase ani, atunci când s-a născut Leon. Băiatul a venit pe lume cu două luni înainte de termen, iar problemele lui de sănătate au început din prima zi de viață. „Totul a pornit de la o eroare medicală dublă. Mai întâi au forțat-o pe fosta mea soție să nască natural, deși ea trebuia să nască prin cezariană”, a povestit Kamara.

Deși nu a făcut plângere la Colegiul Medicilor, artistul spune că Leon ar fi putut fi un copil sănătos dacă medicii nu i-ar fi grăbit nașterea și dacă l-ar fi ținut în incubator după venirea pe lume. „A făcut stop cardio-respirator la prima alăptare. De aici a fost problema cea mai gravă care i-a afectat partea stângă a creierului, care e responsabilă de zona motorie”, a mărturisit cântărețul. Și așa a început lupta. Cei doi părinți au tras să adune bani și au plecat peste hotare pentru a căuta specialiști.

Noile informații
„Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți. Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată. Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă”, a povestit Kamara la Antena Stars.

„Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon. Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a completat acesta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *