Dezvăluire-bombă de ultimă oră! Propunerea USR-PLUS pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne este direct conectată la „Doi și-un sfert”.

Potrivit unor informații apărute în urmă cu câteva momente, omul propus de USR-PLUS are legături directe cu serviciul secret al Ministerului de Interne.

Dezvăluire Bugetul.ro. Irina Alexe, pensionată din Poliție la doar 42 de ani, va fi readusă în Ministerul de Interne de USR-PLUS.

Irina Alexe este propunerea USR-PLUS pentru funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Puțini își mai amintesc că soțul acesteia, Liviu Alexe, a lucrat ca psiholog la Centrul de Psihosociologie al MAI.

Conform informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, acesta este și ofițer în cadrul Direcției Generale de Protecție Internă din MAI, urmașa fostei unități „Doi și-un sfert” – serviciul secret de informații al Ministerului de Interne.

Informațiile intrate în posesia noastră sunt confirmate de un document completat chiar de Liviu Alexe. Este vorba despre o declarație de interese în care precizează că este ofițer în cadrul DGPI.

La doar 35 de ani, Irina Alexe, propunerea USR-PLUS pentru funcția de secretar de stat în MAI, devenea cel mai tânar chestor din Poliția Română, după cum dezvăluiau jurnaliștii din România în anul 2017.

Tot atunci aflam că Alexe părăsește Ministerul de Interne, pensionându-se la doar 42 de ani. Pensia primită: 13.000 de lei.

Irina Alexe a mai fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și în Guvernul Cioloș.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *