Aceasta este cea mai puternică rugăciune pe care o puteți spune pentru soțul vostru
Vă rugați pentru soțul vostru, doamnelor? Doar atunci când se află în suferință sau are mare nevoie de o realizare? Ar trebui să o faceți mult mai des, pentru că o rugăciune pentru cel care vă este alături până la sfârșitul vieții, este cea mai frumoasă declarație de iubire. Iată care este cea mai puternică rugăciune al cărei efecte sunt uimitoare.

Rugați-vă cu tărie-Aceasta este cea mai puternică rugăciune pe care o puteți spune pentru soțul vostru

Pentru efect maxim însă, rugăciunea nu se va spune mechanic, ci din tot sufletul.

“Rugăciune pentru serviciul soțului

Doamne, Dumnezeule, îți mulțumesc pentru sluja soțului meu. Doamne, ajută-l să-și vadă meseria ca pe un dar de la Tine! Binecuvântează-l în tot ceea ce face. Dă-i putere, ajută-l să își vadă slujba ca pe o binecuvântare din partea Ta, chiar și în cele mai dure momente ale vieții. Ai grijă de mintea și de sufletul lui, ferește-l de descurajări, când lucrurile nu sunt așa cum anticipează. Dă-i putere de muncă și prosperitate, în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Amin.

Rugăciune pentru viața de familie
Doamne Dumnezeule, protejează timpul petrecut de soțul meu în familie. Ajută-l să fie înțelept, să fie un exemplu pentru copii. Ajută-l să echilibreze timpul petrecut la slujbă și acasă. Ajută-l să fie blând și bun cu familia lui. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Amin!
Rugăciune pentru relația
Doamne, Dumnezeule, îți mulțumesc pentru relația pe care o am cu soțul meu. Dă-ne în continuare iubire și înțelegere. Ghidează-l și călăuzește-l să fie ca o lumină pentru noi toți. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfantului Duh, Amin!”.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *