Știați că fiecare nativ în parte este protejat de un sfânt al său? Dacă nu, citiți cu foarte mare atenție rândurile de mai jos.

 

Sfinții protectori ai fiecărei zodii-Berbecul, protejat de sfântul apostol Petru

Fire autoritară, care se aprinde repede, Berbecul este protejat de un sfânt care s-a impus mereu prin calitățile sale de lider: sfântul apostol Petru, în timp ce sfântul Simon Zilotul are grijă ca Taurului să îi meargă bine, mai ales pe parte materială.

Schimbătorii Gemeni sunt protejați de un sfânt la fel de spontan ca și ei, sfântul Apostol Iacob, iar cel mai convins familist, sfântul Apostol Andrei are grijă de Racii cei dependenți mereu de casă și familie. Prezența leului este de fiecare dată remarcabilă, la fel ca si a sfântului Apostol Ioan, care îi protejează, iar apostolul Filip are grijă de Fecioare, la fel de calculate și precaute ca și el.

Diplomat și cunoscut pentru tactul său, sfântul Apostol Bartolomeu este alături de Balanțe, considerate cele mai corecte persoane, iar sfântul apostol Toma îi are în grijă pe cei mai necredincioși nativi, Scorpionii.

Sfântul Apostol Iacob cel Bătrân este mereu alături de Săgetătorul onest și consecvent, în timp ce sfântul apostol Matei este sprijinitorul Capricornilor integri și onorabili. Apostolul Iuda Tadeu, mereu preocupat de bunăstarea celor neajutorați este protectorul Vărsătorului, iar apostolul Iuda Iscarioteanul este veșnic lângă Peștii, sensibili și timizi ca acesta.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *