Sara va împlini luna viitoare 17 ani și are nevoie de ajutorul celor din jur pentru un tratament în străinătate. Sara Nukina este o mica vedetă încă de când era copil, a cântat pe scena de la Mamaia Copiilor și a fost invitată în mai multe emisiuni.

Sara Nukina, micuta cantareata romanca japoneza
Sara Nukina interpretează melodii populare și religioase

Micuța cântăreață Sara are acum însă nevoie de ajutor, după ce în urmă cu o lună, după ce s-a simțit rău, a avut dureri de cap, stări de vomă și probleme cu vederea la ochiul drept, medicii au descoperit că are o tumoare, un glioblastom pe tulpina cerebrală. Medicii au recomandat pentru Sara un tratament în străinătate, încă nu se știe ce clinică va fi cea mai potrivită și cât va costa tratamentul, dar părinții au deschis deja conturi unde se pot face donații, pentru că lupta cu timpul este deja pornită.

Sara a impresionat lumea artistică încă de când avea câțiva anișori, micuța româncă-japoneză așa îi spuneau mulți fetiței care, îmbrăcată în costum popular cânta melodii religioase.

Pe paginile de socializare, cei care o cunosc pe Sara au postat deja anunțuri pentru ca tânăra artistă să fie ajutată. Iată unul dintre aceste mesaje:

”Sara va împlini 17 ani în septembrie. De aproape o lună are dureri de cap, stări de vomă și deficiențe de vedere cu ochiul drept. În urma investigațiilor prin RMN s-a constatat că a dezvoltat un glioblastom pe tulpina cerebrală, gradul III – IV. Specialiștii din România au recomandat tratamentul în străinătate. În acest moment se iau în considerare mai multe variante, mutarea la o clinică din Viena, din Freiburg sau din Japonia.

Deocamdată nu știm de ce sume va fi nevoie și nici care va fi durata tratamentului. Vom anunța imediat ce vom avea informațiile. Având în vedere că de cele mai multe ori costurile acestor tratamente reprezintă sume pe care o familie nu le poate achita de una singură, îi rugăm pe toți cei care pot să se implice să facă o donație. E momentul să luptăm alături de ea.
Au fost deschise următoarele conturi pentru donații:

Beneficiar: NUKINA NOBUYUKI (detalii de plată – pentru Sara) RO98BTRL0430420AK76718XX – (EURO) RO05BTRLGBPCRT00K7671801 (GBP) RO57BTRL0430120AK76718XX – (RON) Adresa băncii: Banca Transilvania, Sucursala Victoria Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 6, sector 1 Telefon: 0754 035 370 București, ROMANIA

Pentru cei care vor sa faca transfer pe Revolut, acesta este contul: BG98 REVO 0099 7067 9180 21, numărul de telefon asociat contului 0040752 237 170 (Nukina Nobuyuki). Orice ajutor și orice SHARE contează. Părinții vă mulțumesc de pe acum pentru orice ajutor”, este anunțul prin care oamenii sunt rugați să o ajute pe Sara Nukina.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *