În cadrul emisiunii Teo Show, Andreea Mantea a făcut dezvăluirea momentului! Mihai Mitoșeru și fosta lui soție s-au împăcat după 9 luni de la divorț. Se pare că fac ce fac și tot împreună ajung.

Mihai Mitoșeru, alături din nou de soție

Ieri, Andreea Mantea a făcut dezvăluirea momentului! Se pare că Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat. Bărbatul a hotărât să se împace cu femeia cu care a avut o relație de peste 13 ani. Deși, cei doi au divorțat în luna noiembrie a anului trecut, au suferit destul de mult cu decizia pe care au luat-o.

„Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți’, a spus mai în glumă mai în serios, Andreea Mantea.

În luna noiembrie a anului trecut, aceștia au decis să pună stop căsniciei. La momentul respectiv, Mitoșeru declara faptul că divorțul a venit de la o simplă ceartă. Noemi și-a luat hainele și a plecat la mama ei, iar de atunci au tot apărut discuții între ei.

‘Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simt! Am semnat actele! Sper sa fim Fericiți amândoi… separat!’, spunea prezentatorul TV atunci.

Se pare că cei doi îndrăgostiți au decis să se împace și să nu lasă ca frumoasa poveste de iubire să se termine atât de repede. Mihai și Noemi sunt într-o relație de 13 ani și au 4 ani de când și-au unit destinele pentru totdeauna.

Urmatorul articol


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *