Un fotbalist turc și-a omorât fiul de 5 ani într-un gest terifiant: „Nu am probleme psihice, dar nu îl iubeam”
Cevher Toktaş (32 de ani), mijlocaș la Bursa Yıldırımspor în ligile inferioare din Turcia, și-a ucis fiul de 5 ani

Cevher Toktaş (32 de ani), mijlocaș la Bursa Yıldırımspor în ligile inferioare din Turcia, și-a ucis fiul de 5 ani.

Pe 23 aprilie, Cevher Toktaş și-a internat fiul la un spital local din Bursa, cu simptome de tuse și febră ridicată. Doctorii i-au carantinat pe amândoi, considerând că simptomele erau unele specifice coronavirusului. Câteva ore mai târziu, fotbalistul a chemat de urgență medicii, afirmând că băiatul avea dificultăți în a respira. Eforturile au fost zadarnice. După două ore, copilul în vârstă de 5 ani a fost declarat mort. Autoritățile au considerat cauzele ca fiind unele naturale, dar o mărturie terifiantă a avut loc după 11 zile, informează Sabah.

Fotbalistul și-a omorât fiul
Toktaș ș-a prezentat la sediul poliției locale și a recunoscut o crimă macabră: „L-am presat cu o pernă în timp ce stătea pe spate. Timp de 15 minute am făcut asta. Fiul meu se chinuia în tot acest timp. După ce a încetat să se miște am ridicat perna și am stricat la doctori, ca să elimin suspiciunile. Nu l-am iubit niciodată pe fiul cel mic, nu știu de ce s-a întâmplat asta. Nu am nicio boală psihică, pur și simplu nu îl plăceam”.

După ce și-a recunoscut fapta, fostul fotbalist din Superliga turcă a fost arestat și pus sub acuzare pentru crimă și riscă închisoarea pe viață.
Sursa gsp.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *