Oana Roman a decis să plece în vacanță în Italia, împreună cu fiica ei, deși în momentul de față este cea mai afectată țară din Europa și coronavirusul alungă toți turiștii.

Oana Roman consideră că nu are motive să se teamă și allege să nu renunțe la vacanța planificată în Italia. În ciuda faptului că Italia a devenit cea mai afectată țară europeană și a treia cea mai afectată din lume, după China și Coreea de Sud, deja 11 localități fiind puse sub carantină (ieri erau înregistrate 7 decese și nu mai puțin de 217 persoane infectate, dintre care nu mai puțin de 26 în stare gravă sau critică), nu toată lumea consideră coronavirusul un pericol atât de mare.

Invitată ieri la emisiunea Răi, da buni, de la Antena Stars, Oana Roman a povestit că avea de mai multă vreme planificată vacanța din Italia, însă nu a putut pleca la Roma, deoarece fetița sa, Isabela, a avut probleme de sănătate, scrie spynews.ro. Dat fiind însă că micuța ei și-a revenit, Oana s-a hotărât să plece totuși în Italia,scrie libertatea.ro

Din nefericire, dată fiind viteza cu care acest virus se răspândește, nu ar fi exclus ca, la întoarcere, Oana Roman să fie obligată să rămână cel puțin 14 zile la domiciliu, ministrul Sănătății anunțând, de altfel, că toți românii care se vor întoarce zilele viitoare din Italia vor trebui să intre în carantină.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *