Mihaela Borcea este pe cale sa inceapa un nou capitol din viata ei. A fost ceruta in casatorie de iubiul ei, Sorin Rap.

Dupa divortul de acum opt ani de Cristi Borcea, Mihaela si-a gasit fericirea din nou. Asa cum si fostul sot si-a refacut viata, fosta sotie a afaceristului Dinamo este pe cale sa imbrace din nou rochia de mireasa.

Relatia dintre Mihaela Borcea si Sorin Rap a evoluat, iar lucrurile dintre ei decurg din ce in ce mai bine. Sorin ar fi decis sa treaca la pasul urmator s a cerut-o pe Mihaela in casatorie, potrvit declaratiile unor apropiati ai cuplului.

Nunta lor va fi una discreta, departe de tara

„Mihaela nu a crezut ca va mai iubi atat de puternic vreodata. Ea si Sorin chiar sunt suflete pereche, au o relatie cum rar exista. Se completeaza, se inteleg din priviri, nu s-au certat niciodata. Exista posibilitatea sa faca in aceasta vara cununia religioasa. Insa, cu siguranta va fi ceva discret, departe de tara, fara ca presa sa stie”, au povestit apropiatii femeii de afaceri, pentru Impact.ro.

Mihaela Borcea e mai indragostita ca niciodata: „Iti multumesc pentru “Noi” – cea mai puternica galaxie din cate exista!”

Mihaela Borcea e mai indragostita ca niciodata si a dovedit acest lucru cu un mesaj adresat iubitului ei, Sorin Rap, cu ocazia Zilei indragostitilor.

„Te iubesc oriunde, oricand, oricum. Nu e nevoie sa iti mai scriu, sa iti mai spun. Iti arat asta prin fiecare gest, prin fiecare miscare, prin fiecare atingere”, a postat Mihaela Borcea.

„Am vrut doar atat: sa te gasesc iubitul meu, sa te iubesc, sa ma iubesti!! Iti multumesc ca-mi esti alaturi “la bine si la greu” iti multumesc pentru “Noi” – cea mai puternica galaxie din cate exista!”. Te iubesc!”, a incheiat Mihaela Borcea, potrivit wowbiz.ro.

Mihaela formeaza de cativa ani un cuplu cu Sorin Rap. Ea este prima sotie a lui Cristi Borcea, caruia i-a daruit trei copii, pe Patrick si pe gemenii Angelo si Melissa. Cei doi au divortat in 2012,scrie fabricatinromania.info


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *