Adminitrația Națională de Meteorologie anunță schimbări considerabile de temperatură. Vremea se încălzește apoi se răcește în România.

Vineri, 20 septembrie, temperaturile diurne urmează să crească ușor, ajungând la cele normale pentru această perioadă a anului. Din păcate diminețile se mențin reci. Șansele de precipitații sunt scăzute în toată țara, scrie fabricatinromania.info

Sâmbătă, maximele vor fi de 19 grade în Nordul Moldovei și 32 de grade în Sudul Olteniei. Duminică, răcirea se va simți și în jumătate de Sud a teritoriului, cu maxime între 20 și 30 de grade. Specialistul ANM menționează: „În Capitală, sâmbătă este vreme caldă, cu 30 de grade, iar duminică se răcește, se ajunge la 25 de grade, cu cer variabil și moderat”.

Duminică, 22 septembrie, vremea se răcește și în Sud. În restul teritoriului valorile termice rămân apropiate de cele din ziua precedentă. Șansele de precipitații vor fi slabe și pe arii restrânse, în special în zona Carpaților Orientali, dar și în Moldova, Maramureș, Crișana, Transilvania.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *