Silvana Rîciu s-a căsătorit civil astăzi. Evenimentul a avut loc pe malul lacului Cernica, iar petrecerea va fi la un restaurant de fițe din zonă.

magini exclusive de la nunta Silvanei Rîciu. WOWbiz.ro vă prezintă în exclusivitate fotografii de la cununia civilă a cântăreței de muzică populară Silvana Rîciu și iubitul ei, Nicușor Ioniță, cu care s-a cuplat în urmă cu câteva luni.

Imagini exclusive de la cununiei Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus DA într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au făcut cununia civilă într-un cadru de poveste, pe malul lacului Cernica. Îmbrăcată în rochie de mireasă și cu voal pe cap, artista a spus DA și a devenit oficial doamna Ioniță. La nuntă, în schimb, Silvana va purta costum popular, scrie fabricatinromania.info

”Evenimentul va avea loc la restaurantul de pe malul lacului Cernica. Inițial, alesesem o sală medie, dar pentru că numărul invitaților s-a dublat, a trebuit să schimbăm sală, cu una mai mare”, a declarat, înainte de cununie, Silvana Rîciu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

 

Ceremonia religioasă va avea loc în weekend, pe 22 septembrie, la mănăstirea Dervent.

Înainte să se căsătorească, Silvana Rîciu a mers la cimitir, la mormântul regretatei Marioara Murărescu.

 


“Am fost cu copiii la mormântul nașei noastre Mărioara Murărescu. I-am aprins două candele și ne-am rugat pentru sufletul ei. Locul unde este ea înmormântată e foarte aproape de locul în care voi face eu nunta, la Cernica, pe malul lacului.

 


Ne desparte doar lacul… pe un mal e cimitirul, pe celălalt, va fi nunta noastră”, a declarat, zilele trecute, Silvana Rîciu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *