Nu mai ști ce să faci cu atâtea lucruri care există în baie și încerci să le tot găsești locul? Ai acum la îndemână cele mai bune trucuri.

Suntem convinși că vei fi mulțumit de ceea ce va ieși.

Ascunde accesoriile de baie sub cadă
Vrei să nu mai cureți cada de zeci de ori? Atunci poți face compartimente special de depozitare sub cadă, unde îți poți pun toate accesoriile de care ai nevoie. Ai câteva suporturi de vin în casă? Folosește unele dintre ele și ca o soluție bună pentru a păstra prosoapele de baie.

În plus baia ta va arăta extrem de original! Ce-ai spune și de niște ghivece cașpo de diferite mărimi? Fixează-le pe perete și vei avea niște elemente interesante de décor. Pentru ca lucrurile mărunte pe care le ai să nu se piardă atât de ușor, pune benzi magnetice pe ușile dulapurilor.

De asemenea, pentru camera de baie poate fi folosit și un suport pentru tort, care va arăta ca un raft ieșit din comun, pentru care vei fi invidiat de mulți. Nu în ultimul rând, rafturile de colt sunt o idee bună o baie nu prea mare. Și le poți confecționa din materiale uzate, din lemn, plastic sau metal.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *