Actrița mexicană Edith Gonzalez și-a pregătit înmormântarea în cel mai mic detaliu. Vedeta telenovelelor a explicat familiei exact ce vrea să se întâmple după m0artea ei.

Cel care a avut grijă să se ocupe de înmormântarea vedetei exact cum aceasta și-a dorit a fost fratele lui Edith, Victor Manuel Gonzalez.

Lui i-a cerut actrița să fie deconectată de la aparate în momentul în care va intra în moarte cerebrală.

Tot ea a stabilit, înainte să moară, ca toți cei care vor să-i aducă un ultim omagiu să o facă la teatrul Jorge Negrete.

De asemenea, Edith Gonzalez și-a dorit ca la înmormântarea ei să cânte mariachi, așa cum s-a ți întâmplat, piesele alese fiind preferatele ei: „Si nos dejan”, „Cielo Rojo” și „Las Golondrinas”.

Edith Gonzalez a cerut ca fiica sa, Constanza, să fie ținută departe de presă, prietena actriței, Vanessa Bauche, fiind cea care s-a ocupat de acest lucru, potrivit crhoy.com.

Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu ani. Edith Gonzalez a fost înmormântată în weekend.Vedeta avea o fiică, Constanza, din relația cu Santiago Creel.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *