Românii au parte de o surpriză din partea Lidl în acest weekend pentru că vor fi la super reducere multe produse, unele chiar și cu 40%. Iată ce produse poți să iei mult mai ieftin decât în timpul săptămânii!

Lidl, produse la mare căutare pe rafturi. Unele au reduceri mari
Mai precis, în ofertele de super weekend de la Lidl poți să cumperi pulpă de porc cu os și cu șorici la un preț redus de 2,19 lei pe 100 de grame, după o reducere de 18 procente. Prețul inițial pentru suta de grame era de 2,69 lei.

Un alt produs din carne de porc care are o reducere semnificativă, de 41 %, sunt cârnații fierți și afumați, care au în acest weekend prețul de 9,99 de lei în loc de 16,99 de lei cât era inițial.

Conform ofertei Lidl, acești cârnați sunt făcuți din 90% carne de porc, așa că iubitorii acesteia sigur vor fi interesați de o asemenea ofertă atractivă, mai ales având în vedere scumpirile din ultima vreme.

Tot pe lista de reduceri de weekend de la Lidl este și un produs foarte iubit de români indiferent de dieta pe care o adoptă -mierea! Pețul acesteia este redus cu 40 % în aceste weekend.

Promoția este valabilă între 11 și 12 februarie 2023 pentru toate produsele mențiuonare, iar mierea polifloră costă în loc de 22,99 lei doar 12, 99 lei.

Ce alte oferte mai sunt la Lidl în weekend
Pentru cei care vor să sărbătorească în acest weekend și să aibă și alcool pe masă, Lidl pune pe rafturi o ofertă interesantă în care cei care cumpără un bax de bere blondă Birra Moretti pot primi o sticlă gratis la cei 15,65 lei cheltuiți.

În România, magazinele Lidl sunt număr de peste 300, iar la nivel mondial sunt peste 12.000 de magazine și 200 de centre de logistică. Mulți oameni preferă să facă cumpărăturile aici pentru că sunt unele oferte și produsele sunt mai ieftine decât în alte părți.

În ceea ce privește cifrele pentru Lidl, analizele arată că cifra de afaceri a acestei companii este de aproape 14,9 miliarde de lei în 2021, adică circa 3 miliarde de euro. Pe scurt, acesta este lider pe piața de retail și cifra de afaceri crescut în 2021 cu 14 procente față de anul 2020.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *