Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, însă s-ar părea că ceva s-a întâmplat.

acum 17 ore
Rareș Ciciovan confirmă că divorțează de Georgiana Lobonț
Rareș Ciciovan a răspuns în final solicitării celor de la spynews.ro. Acesta a confirmat că cei doi urmează să o ia pe drumuri separate.

El a explicat însă că nu a înaintat actele de divorț, însă chiar și așa, lucrurile sunt deja încheiate între cei doi. Mai mult de atât, bărbatul a mai explicat că decizia privind separarea nu este una nouă.

Mai exact, acesta spune că de ani de zile se gândește la divorțul de Georgiana Lobonț, adăugând că nu vrea să spună mai multe lucruri.

“Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare.

Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi”, a spus el, pentru spynews.ro.

În ceea ce privește o posibilă împăcare între cei doi, Rareș Ciciovan nu pare să mai vadă o astfel de posibilitate. El le-a recomandat jurnaliștilor să vorbească cu Georgiana Lobonț în legătură cu aceste aspecte.

Mai mult de atât, el a mai precizat că în urmă cu cinci ani, cei doi ar fi putut probabil să se împace, însă în prezent este mult prea târziu.

De asemenea, acesta a mai precizat că deși ambii parteneri par de la distanță perfecți, realitatea ar fi cu totul alta.

”Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final.

Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență.”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț, pentru sursa citată.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan apar mai mereu fericiți în spațiul public. De asemenea și pe rețelele de socializare, cei doi soți, căsătoriți de șapte ani de zile, arată destul de împliniți.

Rareș Ciciovan ar divorța de Georgiana Lobonț?
Realitatea ar fi cu totul alta, scriu cei de la spynews.ro, care precizează că au aflat detalii interesante despre căsnicia celor doi.

Mai exact, sursa citată scrie că Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, se pregătesc de divorț. Deși au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, s-ar părea că acest lucru nu a fost un impediment pentru cei doi.

Conform spynews.ro, decizia i-a aparținut chiar lui Rareș Ciciovan. Contactați de sursa citată, nici artista și nici soțul eu nu au confirmat sau infirmat această informație.

Menționăm faptul că oricum, cuplul se află în vacanță, conform postărilor de pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte vestea unui presupus divorț între cei doi este cu adevărat una fără precedent, având în vedere că cei doi s-au cunoscut încă din perioada liceului, iar Rareș Ciciovan își însoțea soția peste tot și avea grijă ca fiecare spectacol al ei să fie unul reușit.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan s-au cunoscut în liceu
La un moment dat, Georgiana Lobonț a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit de Rareș Ciciovan. Aceasta l-a zărit pe soțul ei la colțul unei străzi când ieșea de la școală, iar mai apoi a fost dragoste la prima vedere.

Ulterior, când a vrut să îl cunoască a întâmpinat câteva probleme, pentru că nimeni nu-l știa pe Rareș. Artista avea să afle însă că părinții lor erau prieteni de familie, însă chiar și așa, cei doi nu se văzuseră niciodată.

”Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a.

Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. (…) Din prima cred că m-am îndrăgostit de el”, povestea artista.

La rândul său, Rareș Ciciovan a avut aceleași sentimente, iar mai apoi a făcut rost de id-ul ei de Messenger și a abordat-o. Iată că de atunci și până acum, cei doi au fost de nedespărțit.

Urmează să aflăm dacă zvonurile celor de la spynews.ro, referitoare la separarea celor doi, sunt sau nu adevărate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *