Horoscop rune pentru anul 2023. Cu ajutorul runelor, putem invata multe despre destinul nostru, schimbarile viitoare, pericolele sau oportunitatile. Potrivit numerologului Kristina Terep, o runa care a cazut poate oferi o predictie pentru un an intreg. Vom afla ce asteapta fiecare semn zodiacal conform horoscopului runic pentru 2023.

Predictii pentru 2023 pentru fiecare semn zodiacal

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Runa Ansuz. Potrivit interpretarii, aceasta runa vorbeste despre timpul de iluminare a constiintei, adica despre faptul ca o persoana va dobandi intelepciune, cunostinte noi. Pentru Berbec, incepe timpul descoperirii, abilitatile cognitive si de comunicare vor fi la maximum. Cu ajutorul artei retoricii, se va putea influenta echipa prin difuzarea ideilor si convingerilor acestora. Dar o munca importanta trebuie facuta singur, luand timp pentru a regandi calea parcursa.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Runa Vunjo. Acesta este un semn ca in anul care vine Taurul va primi multe cadouri din Univers. Runa oamenilor fericiti Vunjo sugereaza ca cea mai mare dezvoltare si motivatie pot fi obtinute printr-o fiinta vesela, bucurie si prosperitate. Nu evita simplele bucurii, rasfata-te mai mult, dar nu ajunge la extreme, iar anul va trece surprinzator de armonios si fericit.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Runa Nautiz. Gemenii se asteapta la evenimente importante. A rezista schimbarii, dupa cum se spune, este mai scump pentru tine. Toate situatiile iti vor fi date pentru a-ti depasi neajunsurile care te impiedica sa mergi pe adevarata cale a sufletului. Invata sa folosesti ratiunea rece si logica pentru a rezolva orice problema. Vei fi insotit de numarul „28”. Poate ca pe tot parcursul anului 2023 va aduce indicii din univers.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Runa Laguz. Intr-un fel, anul viitor poate fi numit vremea Racilor, deoarece elementul apa va domina. Te vei simti in largul tau, astfel incat sa te poti relaxa si sa asculta vocea intuitiei. Intelepciunea, maleabilitatea, evitarea contradictiilor – aceasta este cheia unui an fericit pentru zodia ta. Cu toate acestea, daca nu va puteti controla emotiile, acestea vor crea probleme in viata personala.

Leu (23 iulie – 22 august)
Runa Kanaz. Este interpretata ca o „vapaie”, prin urmare, poate aprinde un adevarat foc in inima. Va arde toata incertitudinea, temerile, anxietatile care au oprit pana acum Leul. Nu va fie teama sa va declarati in mod deschis talentele, sa faceti lucruri zgomotoase, sa aratati sentimente sincere. Drumul te va conduce la mari schimbari, pe care le vei potrivi perfect.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Runa Eyvaz. Cei care obtin aceasta runa nu pot privi inapoi in trecut. Este timpul sa renunti la sperante nerealiste, sa rupi relatiile care te trag in jos si sa-ti iei vointa in pumn pentru a incepe sa te schimbi. Acest lucru te va juta sa faci fata schimbarilor viitoare. Este important ca Fecioarele sa fie dinamice si flexibile. Accepta provocarea sortii, risca si vei gasi in sfarsit ceea ce puteai doar sa visezi inainte.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Runa Uruz. Pentru Balanta, runa Uruz poate fi atat o bucurie, dar si un test. Tendinta ta fireasca de a te indoi va fi impinsa la margine, pentru ca in 2023 fiecare decizie trebuie sa fie definitiva si irevocabila. Cultivati fermitatea, curajul, in unele moduri chiar fara compromisuri. Acele concesii fata de tine pe care le-ai permis de obicei iti vor slabi puterea interioara, asa ca vor trebui si ele taiate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Runa Inguz. Scorpionii vor fi asistati de patronii lor spirituali, puterile ceresti. Prin urmare, toate realizarile care va asteapta vor fi nu doar de natura materiala, cat si spirituala si mentala. Gandeste-te la un scop inalt si la modalitati de a-l atinge astfel incat sa nu jignesti pe nimeni si sa nu le incalci drepturile. O caldura si o grija deosebita trebuie aratate in relatia cu oamenii.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Runa Turisaz. Ca simbol al reinnoirii, aceasta runa anunta inceputul unei noi etape pentru Sagetator, cand este probabil sa fie nevoiti sa ia o decizie importanta pentru ei insisi si pentru cei dragi. Responsabilitatea iti va ascuti flerul, astfel incat sa fie aleasa calea corecta. Obstacolele doar la prima vedere par prea complicate, dar de indata ce te angajezi sa rezolvi probleme, se vor prabusi ca un castel de carti.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Runa Algiz. Anul viitor, aceasta runa va va ajuta sa atingeti culmile dorite in cariera, afaceri, auto-dezvoltare. Puterile superioare te vor conduce la succes pe calea cea mai scurta. Algiz este un simbol runic al unui inger pazitor. Aceasta inseamna ca o persoana poate arata un patronaj gratuit, poate oferi ajutor dezinteresat. De asemenea, Capricornii insisi vor simti nevoia sa aiba grija de ceilalti.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Runa Isa. Va permite sa luati in considerare mesajele secrete ale sufletului, sa incetiniti, sa acordati atentie esentei problemelor. Isa joaca rolul unui psihoterapeut, ajuta sa scapi de tot ce este de prisos, sa desfasoare singura o munca psihologica importanta. De indata ce vei gasi armonie cu tine insuti, vor incepe sa apara schimbari bune.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Runa Manaz. Pestii in 2023, conform horoscopului runic, isi vor indrepta toata atentia catre realizarea a ceea ce isi doresc in cariera. Pentru a face acest lucru, va trebui sa „iesiti din coaja” si sa va declarati activ, sa faceti noi cunostinte. Un nou rol pentru tine este comparabil cu o revolutie a constiintei, dar foarte util si necesar. Dezvoltati noi abilitati, dobanditi abilitati, iar rezultatul nu va va face sa asteptati.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *