Horoscop saptamanal 12-18 decembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile pentru perioada urmatoare. Afla ce urmeaza pentru zodia ta.

BERBEC
Se pune problema unei colaborari si o sa va asigurati ca vi se pune la dispozitie tot ce aveti nevoie ca sa iasa o munca de cea mai buna calitate, ca sunteti profesionisti.

TAUR
V-ati putea asocia cu niste oameni in care aveti mare incredere, din punct de vedere profesional, si o sa fie o alegere inspirata – vedeti din ianuarie ce se intampla.

GEMENI
Vin ceva recompense, bani, bonuri valorice, o prima, un supliment financiar, din particular de undeva, si o sa dati o raita pe la magazine sau faceti shopping online.

RAC
Pot aparea niste schimbari in sfera profesionala, care sa va imprime un suflu de prospetime si sa stiti sa va orientati spre alte zone de influenta.

LEU
O sa luati bani si din urma, din tot felul de colaborari si o sa-i puneti de-o parte pentru sarbatori, sa le faceti surprize alor vostri, poate plecati pe undeva.

FECIOARA
Treburile nefinalizate nu mai suporta amanare – dati zor sa scapati de ele, ca sa puteti incepe proiecte noi din ianuarie, sa nu va irositi energia cu restantele.

BALANTA
O sa va consolidati pozitia in cadrul unui grup si poate reluati o preocupare deconectanta care sa va intretina o stare de spirit cat se poate de buna.

SCORPION
O sa puteti negocia un contract si sa va bucurati de o serie de avantaje la care ati tot sperat de cu vreo doi ani in urma si sa iasa totul perfect.

SAGETATOR
Se pare ca o sa stati mai bine cu banii si o sa luati si ce va place, c-ati avut grija tot timpul de lucrurile obligatorii si de maruntisuri nu va mai ajungeau banii.

CAPRICORN
O sa va fie rasplatita munca, poate luati mai devreme nu numai banii si prima de Craciun, ci si cadouri din partea sefilor, plus alte atentii poate.

VARSATOR
E o munca in colectivitate care o sa va aduca satisfactii si o sa va asigurati ca veti atinge o performanta, ca aveti calificarea necesara

PESTI
Se poate sa luati niste bani, din cei pe care i-ati tot revendicat, si o sa faceti monetarul sa vedeti daca v-ajung pentru cumparaturi si pentru facturi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *