Astrele promit sa ne schimbe ritmul de viata si sa ne deseneze o viata de zi cu zi plina de evenimente pentru 2023. Sa aflam ce au rezervat pentru fiecare dintre semnele zodiacului. Vor cunoaste dragostea, bogatia sau ambele?

Berbec
2023 va fi un an productiv pentru Berbec care va avea si sprijinul lui Jupiter, Saturn si Pluto, planeta schimbarii. Atata timp cat isi continua perseverenta la locul de munca, toate planurile lor pentru 2023 ar trebui sa se implineasca fara prea multe dificultati. Trebuie remarcat insa ca aceasta dezvoltare a lucrurilor se obtine mai ales prin luarea de initiative.

Taur
Desi anul care vine nu va fi usor, va fi plin de mici victorii, precum si de o buna doza de noroc. Toate zonele vietii lor vor fi afectate de aceasta dinamica pozitiva, in parte datorita persistentei lor, precum si asistentei lui Saturn si Jupiter in semnul lor in a doua jumatate a anului 2023.

Gemeni
Atata timp cat nativii din Gemeni isi vor oferi mijloacele potrivite , isi vor crea din ce in ce mai multe oportunitati. Este recomandat sa fie receptivi la acestea pentru a-si gasi fericirea. In plus, cariera lor poate face un salt inainte. In special, datorita lui Jupiter, care le va permite sa avanseze in afacerile lor.

Rac
Nimic foarte special pe parcursul anului 2023 pentru nativii din Rac, cu exceptia unei vieti amoroase care trebuie reluata. Ei trebuie sa puna de partea lor mijloacele necesare pentru a revitaliza cuplul. Condusi de Neptun, ei vor gasi constientizarea necesara pentru a actiona corespunzator.

Leu
Anul 2023 este un an al vietii sociale si al actiunii pentru reprezentantii Leului. Si din motive intemeiate, acestia vor fi sustinuti de Jupiter si Leii multiplica intalnirile. Ei vor putea ocazional sa atraga atentia lumii asupra lor si sa se confrunte cu obstacole in ciuda volumului de munca.

Fecioara
La fel ca si Leii, nativii din Fecioara vor avea un an deosebit de incarcat. Totusi, principala lor preocupare vor fi finantele, negocierile dar si intalnirile. Nu este o coincidenta ca Jupiter, Neptun si Saturn sunt plasati pe cerul lor pentru a le deschide noi usi.

Balanta
Reprezentantii Balantei, pe de alta parte, ar trebui sa se astepte la un an propice creativitatii. Cu toate acestea, este insotita si de o succesiune de evenimente dificile si provocari . Acest lucru ii va impinge sa reconsidere mai multe sfere ale vietii lor. Din fericire, vor fi sustinuti de Jupiter, care le va aduce noi resurse pentru a se concentra pe esential.

Scorpionul
Reprezentantii zodiei Scorpion au dreptul sa se astepte la evenimente palpitante, precum si la o liniste sufleteasca mult asteptata. In timp ce multitudinea de episoade le va alimenta natura pasionala, ei vor fi suficient de maturi pentru a lua decizii potrivite . Schimbari benefice ar putea avea loc atunci in timp ce esti sustinut de Jupiter, simbol al bunastarii.

Sagetator
Anul 2023 ar trebui sa fie atunci cand reprezentantii Sagetator incep de la zero prin a-si corecta greselile si a pune intrebari. Acesta este ceea ce Saturn ii invita sa faca. Cu o asemenea stare de spirit, ei vor reusi in tot ceea ce intreprind atata timp cat vor da dovada de o reactivitate fara defect. Din acest motiv, anul viitor ar trebui sa fie mai presus de toate alcatuit din determinare si perseverenta.

Capricornul
Toata atentia nativilor din Capricorn se va concentra asupra vietii lor de familie si profesionale. Ei vor fi intr-adevar preocupati sa gaseasca un echilibru intre aceste doua domenii vitale ale vietii lor. Gasirea compromisului ideal va fi asadar in centrul actiunilor lor. In plus, ei vor petrece mult timp ocupandu-se de grijile celor din jur. Ei se vor concentra astfel mai mult pe sprijinirea celor dragi pentru a-i ajuta in momentele dificile. Pentru aceasta, vor fi incurajati de influenta lui Uranus, Jupiter si Saturn.

Varsator
Pe parcursul anului 2023, Varsatorii vor putea extrage din ei puterea si energia necesare pentru a infrunta tot felul de provocari. In acelasi timp, va fi necesar ca acestia sa mentina o buna intelegere cu cei apropiati . Incurajati de Pluto, vor dori sa-si transforme viata in profunzime.

Pesti
Sprijinit de Uranus si Jupiter , usurinta si linistea sufleteasca vor fi in mod clar in jocul Pestilor in 2023. Acesta este ceea ce ii va ajuta sa stabileasca schimbari majore in viata lor. In plus, anul va fi profitabil, in special prin urcarea pe scara carierei lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *