Horoscop 1 decembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima zi de iarna. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC
Sfera deplasari e imbietoare si poate o porniti la drum, ca sa va dezmortiti, ca ati muncit destul si o sa va si relaxati zilele astea.

Vi se fac promisiuni de iesit in lume si chiar asa se va intampla, ca prietenii o sa va ia cu ei pe la evenimente.

Ati putea pleca de azi si sa va intoarceti duminica, daca va ajung banii, intr-o statiune de agrement ca sa va distrati.

TAUR
O sa va interesati de o destinatie macar pentru sambata, daca nu puteti pleca de azi, sa va rupeti de stresul cotidian ca ati atins un prag de oboseala.

O sa dispuneti de niste bani si o sa dati o raita prin oras, pe la prieteni sa va bucurati de o cafea, o prajitura, de un spectacol.

Poate-i chemati pe prieteni si pe rude pe la voi, ca sa petreceti cateva ore cu bunatatile preparate de voi, asa cum va place voua.

GEMENI
O sa interactionati cu multa lume si o sa va duceti probabil la o zi de nastere sau sarbatoriti altceva care o sa va binedispuna.

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de cuplu daca nu aveti pe nimeni si sa va mearga si bine.

O revedere cu niste oameni care va pot sprijini in fel si chip si o sa va duceti pe la evenimentele mondene, prin oras.

RAC
O sa va deplasati cu usurinta si sa va intoarceti si azi, daca maine aveti treaba. O sa va prinda bine un strop de distractie.

Va cauta cineva care locuieste departe si o sa va puteti vedea, cu conditia sa nu aveti o rezervare prin tara pe undeva.

Se rezolva niste chestiuni mai vechi in cursul diminetii si in rest, va puteti duce in vizita sau sa primiti musafiri.

LEU
O sansa de a repara o relatie si sa va plimbati pe undeva ca sa mai uitati de obligatiile de tot felul, ca i-ati dus dorul persoanei cu pricina.

La un party, undeva, ati putea intalni pe cineva care sa se plieze pe felul vostru de a fi si sa va intelegeti, pentru ca exista compatibilitate.

Apare o sansa de a repara o relatie si sa va plimbati pe undeva, ca sa mai uitati de obligatiile de tot felul, ca i-ati dus dorul persoanei cu pricina.

FECIOARA
Se iveste prilejul sa va revedeti cu niste oameni care va pot fi de ajutor, moral, material si sa strangeti randurile, sa va mai vedeti si cu alte ocazii.

Sunt dăunătoare conservele pentru sănătatea ta?
Poate abia acum o sa ajungeti la un eveniment sau intr-un oras unde trebuia sa va duceti acum o luna sau chiar mai bine si o sa aflati noutati.

O persoana care tine de voi vrea sa faceti cativa pasi pe afara ca sa vedeti daca sunteti compatibili.

BALANTA
O sa va alaturati unui grup sa faceti echipa, sa va duceti la un targ, la un party, la un spectacol ca sa simtiti ca e sarbatoare.

O intrevedere cu cineva pe care trebuia sa-l intalniti cu ceva timp in urma, dar nu s-a putut si acum e momentul.

Chef de plimbare aveti, cu cine s-ar gasi si o sa va delectati si cu lucruri care va fac placere si cu delicatesuri.

SCORPION
Se va crea un context propice unei discutii legate de relatia de cuplu care se poate rescrie, pe ici, pe colo si sa va mearga si mai bine, poate perfectati comunicarea.

Poate va delectati cu un hobby, practicati un sport, va implicati in tot felul de activitati, ca sa va revigorati.

La o reuniune, pe undeva, o sa faceti cunostinta cu cineva care va poate face viata si mai frumoasa.

SAGETATOR
E o efervescenta la voi. Fie plecati pe undeva, fie o sa aveti musafiri si o sa petreceti frumos, poate si pentru ca unii dintre voi va sarbatoriti onomastica de ieri.

Se anunta cineva in vizita, dar se poate sa preferati o iesire la plimbare pe la targurile de sezon, decat statul acasa.

Se poate sa fiti si gazde si musafiri pe perioade diferite ale zilei si o sa fie distractie, nu gluma.

CAPRICORN
Voi pareti a fi pe picior de plecare, poate va mai luati inca o zi libera si le legati de weekend, ca sa ramaneti la odihna cateva zile.

Va dati intalnire cu grupul ca sa aveti preocupari comune, sa va duceti pe la mondenitati, sa va umpleti frumos timpul liber.

O revedere care va poate da peste cap daca tot voiati sa recastigati inima cuiva si sa va mearga bine in relatie.

VARSATOR
O sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile ca sa va ramana timp sa iesiti cu prietenii, sa plecati poate intr-o excursie, un dus-intors revigorant.

O sa va scotociti de bani sa vedeti daca va ajung sa dati o fuga la niste rude care locuiesc prin imprejurimi.

O sa cheltuiti niste bani ca sa-i ajutati pe ai vostri. O sa se destinda, sa vada lucruri noi, frumoase.

PESTI
Poate v-ati luat cazare pe undeva, plus niste zile libere sa respirati alt aer, sa profitati de timpul liber comun cu al celorlalti, sa va plimbati.

O vizita neasteptata si poate plecati pe undeva sa revedeti niste oameni si locuri dragi, sa capatati un alt vibe.

Va scot prietenii la plimbare, intr-o excursie. O fi si un sarbatorit pe acolo, iar daca nu, o sa fie tot o atmosfera de sarbatoare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *