Mai multe semne zodiacale vor avea parte de niște revelații karmice nu tocmai plăcute în anul 2023. Iată care sunt principalele previziuni astrologice!

Previziuni karmice pentru anul 2023
Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) se vor nimeri în niște contexte destul de nefavorabile în tot anul 2023.

Scorpionii au de tras mai mult ca în oricare alt an. Dau dovadă de responsabilitate sau vor fugi? La această întrebare își vor răspunde pe parcursul primelor patru luni. Aprilie este o lună de cotitură, în care karma de agresivitate le poate desface toate proiectele. Dacă acționează cu nervi, nu vor ajunge departe.

Cât despre Pești, karma de atașament posesiv este cea care le dă bătăi de cap. Acești nativi trebuie să scape de anumiți pitici de pe creier, de anumite obsesii.

Racii au un an greu pe plan afectiv, ba mai mult, trebuie să aibă foarte mare grijă de starea lor de sănătate. Cele mai dificile luni vor fi mai, iunie, iulie și septembrie 2023.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au un 2023 mai bun decât 2022 din punct de vedere karmic. Pentru Gemeni, lunile septembrie și octombrie vin cu succes. Sunt pe karmă pozitivă mai ales în a doua jumătate a acestui an.

Vărsătorii sunt de ceva timp încoace pe cai mari, iar în 2023 vor fi și mai fericiți. Obțin niște sume frumoase de bani în lunile septembrie și noiembrie.

Balanțele refac relații mai vechi. Rezolvă toate problemele pe care le au cu rudele sau prietenii.

Zodiile de foc, în continuare pe poziții de forță
Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) rămân pe poziții forte. Problematice, karmic vorbind, vor fi doar lunile mai și iulie. În aceste două luni pot fi loviți de karma de ignoranță. Cu alte cuvinte, trebuie să renunțe la a mai trata lucrurile cu superficialitate.

Săgetătorii și Leii sunt în aceeași postură, doar că ei sunt vizați mai degrabă în iulie decât în mai.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au un an destul de controversat. Vor trăi totul la intensitate maximă, atât lucrurile frumoase, cât și pe cele mai puțin plăcute.

Taurii au de tras din cauza karmei de atașament posesiv, iar Fecioarele din cauza karmei de agresivitate. Unele frustrări trebuie eliberate cu orice preț în prima parte a anului.

Capricornii nu sunt nici ei într-o situație tocmai perfectă. Luna septembrie va fi una greoaie pentru ei. Ca o concluzie, din cele trei zodii de pământ, putem zice că Fecioarele sunt cele mai avantajate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *