Horoscop 28 noiembrie – 4 decembrie. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC
Initiativele va reusesc in mare parte si o sa faceti progrese dupa o perioada de munca intensa si o sa va mai ganditi si la voi, sa va mai si relaxati.

TAUR
O sa recuperati niste bani sau poate sa-i cereti inapoi, ca sa va reparati masina sau ca sa va cumparati una noua. Aveti de luat nise lucruri.

GEMENI
Intrevedere cu niste oameni de afaceri care vor sa va implicati intr-un proiect care v-ar suplimenta veniturile si o sa va dati acordul, se pare.

RAC
Se intampla ceva bun care va readuce in lumina reflectoarelor si o sa luati vreun premiu, o prima de sfarsit de an pentru toata munca depusa de-a lungul anului.

LEU
O reusita atat la serviciu, poate ati perfectat comunicarea cu sefii, cat si in sfera casnica, v-or fi parvenit lucrurile pe care le-ati comandat mai de mult.

FECIOARA
Vi se fac promisiuni de colaborare si o sa va ganditi bine de tot daca o sa aveti timp sa intrati intr-o combinatie parteneriala, nu acum, ci anul viitor.

BALANTA
O sa va descurcati cu banii, ca poate vi se aproba un credit bancar si o sa reamenajati interiorul locuintei, ca vreti sa arate totul mult mai fresh.

SCORPION
Se aduna banii in cont, ca vi se platesc niste sume restante si o sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade. In special copiilor o sa le luati ce le-ati promis.

SAGETATOR
Primiti o rasplata. O sa va fie apreciata munca si poate primiti laude la scena deschisa ca ati pus toata priceperea la bataie, ca sa iasa ceva de cea mai buna calitate.

CAPRICORN
Se poate sa primiti noi recomandari din partea sefilor si o sa va achitati onorabil, ca vreti mai mult sa faceti progrese in cariera. Sa aveti un salariu mai mare.

VARSATOR
Apar situatii ofertante din punct de vedere profesional si o sa vi se promita un proiect, din ianuarie, care sa va placa si sa v-aduca si castiguri banesti.

PESTI
Exista oportunitatea sa plecati undeva, fie cu treaba, fie la distractie si o sa fie o gura de oxigen, dupa o perioada de consum fizic si nervos.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *