Patru zodii vor avea o iarnă ca-n povești. Vin clipe magice pentru ele, spun astrologii, care adaugă că următoarele trei luni sunt magice din toate punctele de vedere. Dragostea, banii și cariera sunt la loc de cinste.

Patru nativi au o iarnă desprinsă din basme. Se anunță o perioadă extraordinară, cu multă lumină și căldură în suflete

Taur
Iarna este anotimpul în care strălucești și care îți aduce cele mai multe beneficii, în special în plan profesional. Este o perioadă în care primești mai multe oferte de muncă și o alegi pe cea potrivită pentru tine și familia ta.

Te bucuri de protecția astrelor undeva spre finalul anului, în decembrie, când ai parte de momente unice alături de cei dragi. Se anunță o lună specială în care cadourile nu sunt singurele lucruri pe care le primești de la ceilalți.

Fecioară
Astrele anunță vești bune pe toate planurile. Dragostea plutește în aer și Cupidon are pregătită o săgeată pentru tine de câteva luni bune. Acum este momentul să lași trecutul în spate și să te bucuri de momente magice în doi.

Întâlnirile nu lipsesc în cele trei luni de iarnă. Te revezi cu prieteni vechi sau cu rude îndepărtate, cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Se reiau legături care te ajută să descoperi ceva interesant despre propria persoană.

Gemeni
Totul merge ca pe roate și de sărbători realizezi că ai tot ce ți-ai dorit vreodată. Succesul din carieră pălește în fața timpului de calitate alături de familie și de persoanele dragi din viața ta. Lucrurile mărunte fac diferența.

Se reglează probleme și tensiuni mai vechi. În sfârșit, poți spune că ți s-a luat o piatră de pe inimă și că ești fericit cu ce ai. Ești mulțumit cu tine, cu eforturile depuse și cu rezultatele care vin pe plan profesional sau personal.

Săgetător
Este o perioadă perfectă pentru a discuta deschis cu partenerul de viață și pentru a vedea în ce direcție merge relația amoroasă. Spune tot ce te macină și ce ai pe suflet și vei vedea că lucrurile vor intra pe făgașul normal.

Și nu doar despre dragoste este vorba iarna asta, ci și despre oportunități neașteptate în carieră. Schimbi macazul după o perioadă în care ai bătut pasul pe loc. Sunt șanse mari să intre bani frumoși în conturile bancare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *