Sărbătoare mare în familia lui Tavi Clonda! Gabriela Cristea își sărbătorește ziua de naștere, iar prezentatoarea TV a împlinit vârsta de 48 de ani. Soțul ei a fost cel care i-a făcut o urare emoționantă încă de la miezul nopții și a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare. Iată ce i-a transmis partenerul ei viață!

Prezentatoarea TV se bucură de frumoasa ei familie. Vedeta a împlinit 48 de ani, iar soțul ei, Tavi Clonda, a fost cel care i-a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Gabriela Cristea își sărbătorește ziua de naștere

Gabriela Cristea se simte mai împlinită ca niciodată, iar astăzi vedeta își sărbătorește ziua de naștere.

Toți cei care o îndrăgesc i-au transmis mesaje emoționante în secțiunea de comentarii, iar soțul ei i-a făcut o urare specială încă de la miezul nopții.

Iată ce i-a transmis Tavi Clonda!

„Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem 4, family! La multi ani, iubita mea sotie! Te iubesc la infinit! ❤️👸🏻✌🏼 #victorienii”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Cum se petrec acum zilele de naștere ale lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda împărtășesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. În fiecare an au petrecut ziua de naștere a cântărețului pe platoul de filmare.

„Toate aniversările au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasă, nu aveam copii… Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber. Era relaxare totală, dădeam de mâncare la căței doar. Mă gândesc acum cât de mult timp liber au unii oamenii, să profite de el, că după ce vin copiii nu se mai poate”, a mărturisit Tavi Clonda.

Sursa: spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *