Mihai Voropchievici a anunțat horoscopul runelor pentru săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Numerologul are câteva sfaturi și avertizări pentru cele 12 zodii.

Mihai Voropchievici
Berbec
Ar trebui să rămână acasă și să aștepte niște schimbări foarte importante care se vor petrece în perioada următoare, dar trebuie să fie pregătiți.

Taur
Acești nativi încă nu au scăpat de tensiuni. Sunt puși pe ceartă și vor să susțină o “bătălie” pentru care sunt nevoiți să-și unească toate forțele. Numerologul îi îndeamnă pe Tauri să se calmeze, în schimb.

Gemeni
Gemenii trebuie să aibă mai multă răbdare. Dacă știu să aștepte, atunci norocul va fi de partea lor. Nu este exclus să aibă parte de surprize.

Rac
Racii sunt în căutarea iubirii în această perioadă și știu ce își doresc. Mihai Voropchievici anunță o dragoste nouă, pasională în viața lor. În același timp, e bine să fie atenți.

Leu
Nativii Leu ar trebui să se relaxeze în următoarea săptămână. O persoană foarte apropiată, pe care au neglijat-o recent, i-ar putea anunța că nu se simte bine, deși nu are probleme de sănătate, așa că trebuie să fie atenți.

Fecioară
Fecioarele ar putea primi un cadou sau o sumă importantă de bani săptămâna aceasta, după cum arată horoscopul runelor, prezentat de Mihai Voropchievici.

Balanță
În cazul în care Balanțele vor să aibă parte de iubire, trebuie să abordeze altfel problemele. Ar fi bine să găsească alte tactici.

Scorpion
Ar trebui să lase deoparte toate problemele și grijile legate de trecut. Vor avea un final de an și chiar de lună mult mai bun și trebuie să se pregătească.

Săgetător
La fel ca Taurii, și Săgetătorii sunt puși pe ceartă, după cum a anunțat Mihai Voropchievici la Antena 3 CNN, la Adevăruri Ascunse, pentru săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Și ei vor duce o “bătălie”, dar sunt șanse mari să o câștige.

Capricorn
Acești nativi s-au neglijat de multe ori, iar acum trebuie să fie foarte precauți în ceea ce privește sănătatea. Nu se mai simt atât de bine.

Vărsător
Vor primi un mesaj extrem de important și trebuie să fie pregătiți să-l recepționeze, a mai spus numerologul.

Pești
Se vor muta de acasă sau de la locul de muncă. De altfel, tot anul a fost unul cu plecări pentru acești nativi, iar runele sunt bune pentru ei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *