Renumitul interpret de muzică de petrecere a fost reținut 24 de ore, după ce a condus băut, a trecut pe roșu și a provocat un accident grav în Cluj-Napoca. Cântărețul s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de la fața locului.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis IPJ Cluj.

Culiță Sterp, accident sub influența băuturii
Culiță Sterp a provocat accidentul din Cluj-Napoca în timp ce se afla sub influența băuturii. Rezultatele etilotestului, efectuate la scurt timp după impact, au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vedeta s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de la fața locului. O altă sancțiune luată în calcul de oamenii legii este și faptul că artistul de muzică de petrecere nu a respectat culoarea semaforului și a trecut pe roșu.

Bolidul său de lux, în valoare de peste 80.000 de euro, a fost lovit pe partea laterală stângă, chiar în dreptul șoferului, de un autoturism marca Logan care circula regulamentar.

Bărbatul de 32 de ani a ajuns la spital pentru mai multe investigații medicale, dar a fost externat în cele din urmă.

Totodată, potrivit unor informații apărute recent, Culiță Sterp nu a oprit la semnalul polițiștilor și a fost surprins de radar cu o viteză peste limita legală, mai ales că se afla pe o stradă din Cluj-Napoca.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *