Horoscop 7-13 noiembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – BERBEC
Va puteti asocia cu o echipa ca sa va relansati pe o piata de succes si o sa va asigurati banii cu care o sa acoperiti cheltuielile acestui sfarsit de an.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – TAUR
O sa puteti recupera niste bani si sa faceti toate platile, ca vreti sa incepeti ceva nou, dar pe un teren curat, fara datorii, si o sa reusiti.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – GEMENI
Se poate sa fie multa munca si sa va dati peste cap sa-i impresionati pe sefi, pe beneficiari, ca e un zor nebun, poate trebuie incheiata situatia.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – RAC
Apar niste cheltuieli pe care nu le aveati in calcul, dar o sa stiti cum sa va descurcati, fara sa se dea tot bugetul familiei peste cap, ca sunteti niste oameni chibzuiti

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – LEU
O sa faceti un efort financiar sa luati cate ceva nou, util si frumos pentru casa, si sa reorganizati un pic spatiul, sa puteti si lucra si invata de acasa.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – FECIOARA
O sa aveti succes la scoala, o sa asimilati bine materia, o sa va descurcati la teste, la examene, o sa treceti cu bine de interviu, daca vreti sa va luati alt serviciu.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – BALANTA
Sunt plati de facut si cum n-aveti chef de restante o sa faceti tot posibilul sa va achitati de obligatii, ca sa va ramana bani si de plimbare, distractie.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – SCORPION
Sunt o serie de activitati la care o s-aveti si voi o contributie, ca sa se vada experienta acumulata, talentul innascut, si-o sa vi se multumeasca pentru tot ce faceti.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – SAGETATOR
Se poate sa negociati un contract care v-ar asigura un venit constant pe o durata mai mare de timp si o sa va mearga chiar bine c-o sa dati de oameni seriosi.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – CAPRICORN
Le-ati ramas datori unor oameni cu niste raspunsuri, in scris sau verbale, poate trebuie sa va dati acordul pentru un contract care v-ar aduce bani.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – VARSATOR
Lucrurile pe care vi le-ati dorit de mult se pot intampla si o sa va uniti fortele cu ale unor oameni care pot sa tina pasul cu voi la treaba si sa aiba si idei stralucite.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – PESTI
Vi se ofera prilejul sa va puneti in valoare niste calitati si sa va lansati intr-o noua aventura profesionala, ca e momentul vostru de afirmare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *