Mihai Voropchievici a transmis horoscopul runelor pentru săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022. Este o perioadă extrem de bună pentru Capricorni.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022
Berbec

Berbecii trebuie să își mobilizeze forțele în această săptămână, după cum arată horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici prezentat la Antena 3.

Aceștia trebuie să își arate din nou calitățile de lider.

Taur

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici arată că Taurii au o săptămână mai grea pentru că au tot amânat să facă anumite lucruri sau să rezolve unele probleme. Trebuie să îți găsească singuri propria motivație.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai răbători în perioada următoare, spune Mihai Voropchievici. Nu trebuie în niciun caz să forțeze mâna norocului.

Rac

Nativii din zodia Rac pot începe o viață nouă și va avea parte de un fel de revigorare în toate planurile vieții.

„Racul care a fost şi el năpăstuit, a trecut prin nişte probleme şi de sănătate, acum se revigorează atât în disponibilităţi fizice, cât şi psihice”, a transmis Mihai Voropchievici în horoscopul runelor.

Leu

Vești bune pentru Lei în următoarele zile din noiembrie 2022. Poți primi un cadou care să te bucure foarte mult sau o sumă de bani.

Fecioara

Trebuie să te pregătești să accepți în viața ta acea schimbare importantă care este foarte aproape de tine.

Balanță

Balanțele tinere pot să aibă parte din nou de un simbol al dragostei, să se înfiripe o nouă scânteie cu cineva din anturajul tău.

Scorpion

În ceea ce-i privești pe Scorpioni, aceștia au o săptămâna în care sunt foarte tăcuți și nu vor să vorbească cu nimeni despre aceste lucruri.

„Scorpionul are o săptămână de nu vă ştiu, nu vă cunosc, cu alte cuvinte o săptămână de silentio stampa, nu-l poate descifra nimeni săptămâna viitoare, este învăluit într-o aură de mister.

Deci, evitaţi să intraţi cu ei în conjuncturi neplăcute, că Scorpionul te tot înţeapă şi te dă la o parte”, recomandă Mihai Voropchievici în horoscopul runelor.

Săgetător

Schimări importante și multe pentru acești nativi, care încep chiar de luni. Este cazul să se pregătească pentru ele.

Capricorn

Vești bune pentru nativii din zodia Capricorn, arată Mihai Voropchievici. Acești nativi dau lovitura în perioada următoare și au parte de o sănătate de fier.

Vărsător

Vărsătorii pot găsi rezolvări pentru acele probleme care le dau bătăi de cap. Poți cere sfaturi în familie dacă simți că nu te descurci.

Pești

Visurile Peștilor pot deveni realitate cât de curând. Acești nativi pot atinge prosperitatea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *