Horoscopul karmic pentru săptămâna 7-13 noiembrie 2022 va pune zodiile de apă în situații destul de neplăcute. Vor apărea o serie de provocări, mai ales la locul de muncă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 noiembrie 2022
Racii, Scorpionii și Peștii vor fi într-o bătălie continuă cu cei din jur. Se angrenează într-o luptă de idei din care s-ar putea să iasă ușor șifonați.

Racii nu înțeleg anumite lucruri care li se transmit și de aici apar o serie de neînțelegeri. Țin foarte mult la părerile lor și sunt extrem de încăpățânați atunci când sunt contraziși.

Scorpionii mută disputele de la serviciu acasă, iar asta poate provoca o nouă ruptură, o pauză în relația lor de dragoste. Nativii de apă trebuie să știe să despartă problemele de la locul de muncă de cele de acasă, să se detașeze cumva după programul încărcat de peste zi.
Peștii au parte de unele provocări sentimentale. Tensiunea va fi resimțită, în cazul lor, undeva spre sfârșitul săptămânii.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) pornesc tot felul de proiecte, iar pentru unele nu au cine știe ce resurse financiare. Berbecii s-ar putea să apeleze la ajutorul prietenilor ori la bancă.

Zodiile de aer, puse pe distracție
Din punct de vedere karmic, acești nativi se vor separa de karma de ingnoranță. Devin ceva mai practici, mai aplicați. Nu vor mai privi viața cu superficialitatea de care au fost acuzați până acum. Leii și Săgetătorii au cel mai mult de câștigat din schimbarea de atitudine.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) fac alegeri importante. Iau hotărâri care le vor marca viitorul poate chiar pentru următorul an. Taurii sunt cei mai înțelepți în deciziile pe care sunt nevoiți să le ia, iar Fecioarele se pricep foarte bine la improvizat. Capricornii își mai revin sufletește.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au chef de distracție și de excursii! Nu le-ar strica o mică escapadă împreună cu cei mai buni prieteni sau chiar cu familia.

Gemenii primesc vești bune la începutul săptămânii, iar Vărsătorii și Balanțele intră în posesia unor informații care îi încurajează să facă exact ce își doresc undeva la finalul următoarelor 7 zile.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *