Horoscop noiembrie 2022. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la emisiunea” Vorbeste lumea„, previziunile astrale pentru ultima luna de toamna.

Previziuni astrale pentru luna noiembrie cu Cristina Demetrescu

Berbec
„Pentru ca planetele sunt in zodia Scorpionului si eclipsa are legatura cu banii, Berbecul o sa mearga in perioada urmatoare pe „nebunia” lui. Vrea sa faca niste imprumuturi, este posibil sa porneasca proiecte noi, in secret, pentru care va face niste imprumuturi. Perioada urmatoare este foarte riscanta financiar si sa nu se indatoreze foarte tare, pentru ca este posibil sa urmeze niste cheltuieli si sa nu mai aiba de unde sa ia.

Taur
Taurii sunt considerati marile vedetele acestei perioade. Eclipsa de luna afecteaza in special femeile, dar daca un nativ al acestei zodii participa la un concurs, are toate sansele sa-l castige, adica de unde nu te astepti. Poate sa faca o surpriza foarte frumoasa in aceasta perioada pentru ca eclipsa declanseaza niste lucruri foarte bune acolo.

Gemeni
Pentru Gemeni, eclipsa se aseaza pe cea mai dificila casa, cea a bolilor sau a dusmanilor, dar nu trebuie sa ne panicam. Nativii pot sa atraga anumite animozitati, pentru ca nu sunt mereu constienti de felul in care pot rani involuntar pe cineva. Recomandare: cu cat empatizezi mai mult cu altii, care se afla intr-un necaz, cu cat esti mai bun, cu atat iti cam platesti tu pretul pentru aceasta perioada. Asta inseamna sa te transformi in zana buna.

Rac
Racii sunt intr-o masa de emotie intensa. Traiesc sentimente si dorinte, emotii noi pe care nu le controleaza foarte bine si nu prea se pot concentra la munca. Amana lucruri importante. Surprizele pentru ei pot veni de la reuniuni importante, evenimente, intalniri cu prietenii.

Leu
Leii sunt pe cai mari si in calea lor apar oportunitati profesionale deosebite, insa risca sa le piarda daca lasa temerile sau parerile familiei sa-i traga in jos. Ar trebui sa le faca pe toate, adica sa fie mai regizori.

Fecioara
Fecioarele trec prin numeroase schimbari de directie in perioada urmatoare care le-ar putea da peste cap, pentru ca eclipsa are legatura cu sistemul nostru de valori, cu banii. Unii nativi vor dori sa invete, sa plece din tara sau sa castige mai mult si asta poate le va aduce un trai mai bun, iar altii, in schimb, se decid sa munceasca mai putin, sa se bucure de mai mult timp liber. Deci, se produce o repozitionare a zodiei Fecioara in functie de sistemul de valori, asta face cu ei eclipsa, le schimba ceva in sistemul lor de valori.

Balanta
Balantele trebuie sa renunte la anumite lucruri, au niste schimbari de facut, iar eclipsa chiar asta declanseaza pana la urma in viata lor. Este un pret pentru toate si daca pierd ceva, pentru ca aceasta perioada se numeste perioada de moarte si renastere, pierderile acestea sunt absolut inofensive. Practic, pierzi ca sa nu se intample alte lucruri, deci nu va mai ofticati, ca se elibereaza o alta presiune.

Scorpion
Eclipsa afecteaza Scorpionii in ceea ce priveste viata amoroasa, relatia cu partenerii, iar mingea trece in terenul consoartei. Persoanele iubite ar putea veni cu planuri de schimbare foarte bune. Cei cu parteneriate de afaceri sunt sfatuiti sa ceara un audit, pentru ca eclipsa are legatura cu banii si e bine sa nu mearga numai pe incredere.

Sagetator
Sagetatorii au nevoie de o revolutie in plan medical, sunt lucruri pe care le tarasc dupa ei si e bine sa faca investigatii medicale pentru a descoperi cauzele anumitor boli. Ei sunt si foarte conectati cu munca pe care o au si sunt interesati mai mult in aceasta perioada de performante la nivel profesional si colectiv.

Capricorn
Pentru Capricorni, este vorba despre o degajare de energie destul de puternica in planul creativitatii, dar si al managementului de viata. Pot fi mai sceptici in privinta unor idei fixe despre felul in care trebuie sa-si managerieze viata, dar se produc niste schimbari si niste deblocari in acelasi timp. Tot la ei apar emotii noi, sentimente noi, iubiri noi dar care sunt undeva pe o anumita granita intre bine si rau.

Varsator
Varsatorii trebuie sa se intoarca la un anumit fundament al unor castele de nisip pe care le-au cladit urmandu-si anumite idealuri. Unii pot avea nevoie de terapie, altii pot avea nevoie de studii pe care nu le-au facut, iar altii sa iasa din anumite relatii si se intreaba daca chiar exista iubire acolo.

Pesti
Faptul ca Jupiter, marele benefic, se intoarce in zodia Pestilor, lucru care se intampla o data la 12 ani, ii ajuta sa-si rezolve toate problemele si sa-si ia viata in maini. De multe ori, toata problema depinde de un simplu dialog, iar aceasta eclipsa la ei este pe zona comunicarii. Totul depinde a spune ceva, de a pretinde ceva, de a-ti spune oful, iar daca nu primesti sau nu esti inteles, in momentul acela poti sa renunti. Dar e bine sa nu mai stai sa astepti sau sa te gandesti ca tu esti in pozitia omului care trebuie sacrificat tot timpul”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *