Horoscop noiembrie 2022. Citește horoscopul complet al lunii noiembrie și află previziunile astrale. Vezi horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Cel mai nou zodiac al lunii noiembrie – Iată horoscopul lunii noiembrie pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Luna noiembrie va fi pentru Berbeci cu suișuri și coborâșuri, mai ales pe plan financiar și profesional.

Berbecii ar trebui să fie mai atenți la acțiunile pe care le iau înainte de a se gândi mai bine la ceea ce s-ar putea întâmpla. În acest mod ar putea evita pierderi de orice fel și își vor menține poziția pe care o au la locul de muncă. Pe plan amoros vor trăi clipe intense.

Unii dintre ei ar putea renunța la relații sau ar putea pune punct căsătoriilor, simt nevoia să facă o schimbare. Își fac griji din acest punct de vedere și nu mai sunt atât de sociabili.

Taur

La începutul lunii noiembrie apar câteva semne de schimbare, dar cu trecerea timpului lucrurile vor căpăta un alt sens cu siguranță. Atenție la bani dacă vă doriți să aveți o situație financiară bună. Au muncit mult, iar rezultatele încep să apară. Accentul cade pe relații, atât cele de iubire, cât și cele cu oamenii din jur. Pasiunile sunt în suflet și vor fi urmate. A venit timpul să vă ocupați de propria imagine.

Gemeni

Gemenii vor să păstreze echilibrul în viața sentimentală. Este foarte important să vă implicați în organizarea vieții cotidiene împreună cu cel drag. Pentru o bună relație de cuplu cel mai important factor este comunicarea. Cei singuri ar putea fi loviți de săgeata lui Cupidon la jumătatea lunii noiembrie.

Rezervă timp pentru relaxare, meriți puțină odihnă și nu ar strica să ai mai multă grijă la capitolul finanțe.

Rac

Racii vor avea parte de o viață amoroasă tumultoasă în luna noiembrie. În prima parte a lunii pot apărea discuții mai puțin plăcute cu persoanele dragi. Partenerul de cuplu ți-ar putea aduce afirmații nefondate. O relație de prietenie sau de iubire ar putea fi pusă sub semnul întrebării.

Este o perioadă în care nu vor exista foarte multe realizări la locul de muncă. Vor face planificări pe termen lung. Analizează relația pe care o ai cu superiorii tăi la locul de muncă. Vei realiza că nu este o perioadă tocmai bună pentru a investi în proiecte care nu sunt pentru tine.

Leu

Leii se bucură de relații stabile cu cei dragi, iar comunicarea este una care avantajează ambele părți.

Sunt șanse ca mulți dintre nativi să ia decizii importante referitoare la statusul relației lor. Pot ieși la iveală secrete pe care unii nu le știau. Dacă există lucruri pe care nu le-ai lămurit cu o fostă iubire, acum a venit momentul pentru a pune punct oricărei conversații.

Ar putea interveni schimbări care dau bătăi de cap pe plan profesional. În a doua jumătate a lunii noiembrie vă veți dori să schimbați anumite lucruri.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să fie atente la ce lucruri spun în discuțiile cu cei dragi în luna noiembrie. Astrele te sfătuiesc să nu ai o atitudine prea critică cu cei din jur. Spune care sunt credințele tale, dar fără să fii dur/ă, unele persoane pot fi dificile, așa că ai grijă pe plan relațional.

Gândește-te la posibilitățile de dezvoltare pe plan relațional, chiar dacă petreci mult timp la locul de muncă. Îți este dificil să te implici în colaborări. Este o perioadă plină de stres și de provocări, în special în perioada eclipsei de lună din 8 noiembrie.

Balanță

Balanțele vor avea parte de o lună plină de neliniște sufletească. Multe dintre Balanțe se vor îndepărta de partenerul de viață sau vor suferi de o iubire neîmpărtășită. În perioada următoare ar putea să își revizuiască viața.

Te stresezi cu situația financiară, dar vei vedea exact unde greșești pe plan financiar. Nu ezita să îți faci un set de analize.

Scorpion

Scorpionii au probleme pe plan afectiv. Pentru unii dintre ei fericirea ar putea apărea mai repede decât și-au imaginat, iar sufletul pereche își va face apariția. Ar putea exista și dezamăgiri. La eclipsa de lună din 8 noiembrie ar putea apărea și câteva dezamăgiri.

Săgetător

Săgetătorii vor avea mai mult noroc pe plan afectiv comparativ cu luna trecută. Lucrurile pentru care se stresau au dispărut și se pot bucura de sentimente pozitive. Anumite discuții din familie ar putea să îți afecteze relația sau chiar căsătoria. Pot apărea schimbări la locul de muncă, un proiect sau o colaborare se va încheia. Sănătatea le va face probleme.

Capricorn

Capricornii se vor confrunta cu probleme pe plan afectiv. Relația de dragoste sau chiar căsnicia se află într-un moment dificil. Cei/ cele care vor să înceapă un nou capitol o vor face într-un mod la care nici ei nu se așteptau.

Este o perioadă benefică pentru investiții. Niște cursuri de specializare sau training-uri te vor ajuta. Îți va fi mai dificil să comunici cu ceilalți.

Vărsător

Luna noiembrie va fi dificilă pe plan emoțional. Pe plan familial apar momente dificile pe care nimeni nu le poate controla. Pe plan amoros lucrurile merg încet. Neîncrederea pe care o ai afectează modul în care ești văzut de ceilalți.

Partea financiară ar putea reprezenta o adevărată problemă. Apelează la specialiști dacă vrei să faci anumite investiții.

Pești

Peștii l-ar putea afecta pe partenerul de viață prin vorbele sale. Mai multe adevăruri ies la iveală. Pune-te mai mult în valoare și caută un loc de muncă mai bine plătit. Nu ezita să pui ordine în suflet.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *