Neti Sandu a realizat horoscopul pentru săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – BERBEC

Vi se propune o afacere care poate fi șansa vieții voastre de a deveni mai bogați și să vă asigurați un trai mai bun, mai ales dacă va contribui și partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – TAUR
O să le daţi de capăt unor chestiuni mai complicate și o să vă restartați pentru că o să lansați la apă un proiect care vă va aduce bani frumoși.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – GEMENI
Voi aveți planuri mari care vă pot reuși. Poate vor mai pune umărul și câțiva oameni de încredere și o să fie un salt calitativ pe linie profesională.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – RAC
S-ar putea să ieșiți la rampă cu ceva care să atragă atenția celor care contează pentru voi și să vă alegeți cu un premiu, o recompensă, că sunt eforturi cumulate aici.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – LEU
Se poate să vă convoace şefii la o şedinţă şi să vi se propună un nou proiect, poate de pe o treaptă superioară, şi o să vă descurcaţi de minune.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – FECIOARĂ
Sunt chestiuni de familie care se cer neapărat rezolvate şi o să staţi la discuţii înainte de a lua vreo decizie legată de casă, de cheltuieli sau de responsabilităţi, ca să vă puneţi de acord întru totul.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – BALANȚĂ
Ați putea începe o viață nouă, poate veți fi alături de cineva care e de calibrul vostru și o să vă regăsiți în genul ăsta de relație, care să fie, musai, și de prietenie.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – SCORPION
Noutăți! O să aflați dedesubturile unei situații care v-a dat emoții, angoase și o să știți cine a fost vinovat și ce trebuie făcut ca să reveniți la normalitate.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – SĂGETĂTOR
Se impune să luați o decizie referitoare la locuința pe care poate că vreți s-o schimbați, să aveți mai mult spațiu, pentru că e posibil să se mărească familia.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – CAPRICORN
Vi se împlinește un vis de a vă lua ceva la care inspirați de multă vreme, o mașină sau o casă, e ceva costisitor și se poate plăti și în rate.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 202 – VĂRSĂTOR
Inițiativele vă reușesc, cu toate că o să mai întâmpinați și obstacole, dar nimic nu vă poate opri dacă v-ați propus să dați lovitura în afaceri.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 – PEȘTI
Sunteți la mare căutare – e multă lume care vrea să lucreze cu voi și o să aveți de unde să alegeți, că nu e nimic obligatoriu, ci după gustul vostru.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *