Medicul Calin Dobos, asa-zisul „chirurg al vedetelor”, a murit miercuri, intr-un accident rutier produs pe Soseaua Grozavesti din Capitala.

Se pare ca acesta se afla pe o motocicleta, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a cazut pe partea carosabila.

„La data de 26 octombrie, in jurul orei 12:00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Soseaua Grozavesti. Un barbat in varsta de 48 de ani, a condus o motocicleta pe Sos. Grozavesti dinspre Piata Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a cazut pe partea carosabila. In urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fata locului, din nefericire fara rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, a precizat Brigada Rutiera.

Cercetarile sunt continuate de catre Brigada Rutiera sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii accidentului de circulatie.

Bianca Dragusanu, in doliu dupa moartea „chirurgului vedetelor”
In anii sai de activitate, pe masa sa de operatie au ajuns mai multe vedete importante din showbiz-ul romanesc, asa ca numele medicului a ajuns cunoscut in toata tara.

Printre cele care au apelat la serviciile sale se afla si Bianca Dragusanu, care in timp a ajuns sa aiba o prietenie frumoasa cu medicul estetician.

Acum, Bianca sufera pierderea prietenului sau drag. Vedeta a postat cu putin timp in urma o poza in care apare alaturi de cunoscutul doctor, sub care a scris un mesaj cu adevarat sfasietor.

„Ramas bun, prieten drag! Nu te voi uita niciodata! Nu exista cuvinte pentru toata prietenia si implicarea in viata mea! Te voi iubi mereu… ramas bun!”, a scris indoliata vedeta pe reteaua de socializare.

In 2022, Curtea de Apel Galati l-a condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare si interdictia de a exercita profesia pe o perioada de 4 ani.
Doctorul a facut ilegal acum 7 ani liposuctii, desi nu avea licenta. O pacienta a murit la scurt timp dupa interventie din cauza unor complicatii.

In urma cu noua ani, o femeie de 36 de ani din Braila a fost operata in clinica privata a medicului Calin Dobos, din localitatea Galati. La scurt timp dupa interventie, s-a prezentat la spitalul judetean, pentru ca se simtea foarte rau, si, dupa 20 de zile, a murit. Sentinta Curtii de Apel l-a condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare si interzicerea dreptului de a profesa timp de 4 ani.

Rudele femeii au decis sa deschida un proces civil pentru despagubiri in valoare de 1 milion de euro, pe care i-ar folosi ca sa-i ingrijeasca fiica, o tanara cu handicap.

Medicul a sustinut tot timpul ca nu a fost vinovat cu nimic. In plus, a afirmat ca vina ii apartinea pacientei, care ii ascunsese antecedentele medicale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *