Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3, care este destinul și menirea fiecărei zodii din horoscop.

„Ne urcăm în copac pentru că toata lumea se duce și cumpăra talismane, pomul vieții, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Știm de la Adam și Eva. Ei au fost primii care au trebuit să încerce forța destinului umblând pe ramuri.

Pentru că în acest copac al vieții sunt 22 de punct magice, căi ale vieții. Cabala, care este forța suprema a unor divinații străvechi, ne duce acolo unde trebuie să înțelegem că pe fiecare ramură există ceva.

Până la cele 22 de căi ale vieții sunt 12 zodii. Fiecare rămurică vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a spus numerologul

Berbec: Calea eliberatorului

Berbecul este făcut să fie luptător, războinic și să aducă în viața oamenilor niște schimbări. Aceasta cale conectează înțelepciunea cu frumusețea, dar și ordinea cu eroul civilizator. Persoanele din aceasta zodie își construiesc viața sub semnul echilibrului și al armoniei. Conducătorii sunt reformatori, războinici care apucă această cale numai cu gândul să înfrângă haosul și să obțină glorie. Pot câștiga toate bătăliile.
Provocările: caracter inflexibil, agresivitate și tiranie.

Taur: Calea liderului spiritual sau Oceanul Înțelepciunii

Este un maestru spiritual consilier cu inclinații către valorile materiale, au voce interioară și egalitate de spirit. Toate aceste lucruri se desfășoară sub calea îndrăgostiri înțelepciune și spiritualitate. Înțelepciune și milostivirea sunt legate datorită zodiei Taur. Aceasta cale este destinată celor însărcinați cu refacerea perfecțiunii creației.

Primesc abundență din partea Universului. Provocările lăcomie, deșertăciune, materialism, lux, atașament de obiecte, dorința de a poseda bani.

Gemeni: Calea Logicii sau Calea Iubirii

Au interes pentru conexiuni, relații, dragoste cu toate forțele opuse. Pot fi scriitori, oameni de afaceri, dar cu depășirea dualității. Cei care rezolvă problema de dragoste ei sunt. Oricine parcurge acest drum, trebuie să folosească și înțelegerea, logica și puterea raționamentului. Ei trebuie să înțeleagă că nu sunt centrul Universului, ci doar mesagerii. Afirmația cheie: Atrag relațiile potrivite în viața mea. Ajut oamenii să se conecteze între ei!

Provocări: Tendința prea intensă a logice, de aici vin amăgiri, proiecții. Tendința de a transmite mesaje false sau denaturate.

Rac: Calea Vasului lui Dumnezeu sau Copiii apei

Racul este a 7 Cale, care pune accent pe buna înțelegere în familie, pe protecția căminului și pe armonia dintre oameni. Au capacitate meditativă, grijă față de casa și familie, drum spre succes. Această cale leagă înțelegerea cu severitatea. Deci, Racul te înțelege, dar dacă vede că nu l-ai înțeles, devine sever.

Necesită multa atenție, disciplină și răbdare. Pentru majoritatea dintre ei, familia este la locul principal, unde își exercită dragostea.

Afirmațiile cheie: Sunt iubit de familia mea și îngrijit de Univers. Îi iert pe cei care n-au neîndreptățit!

Provocări: Idea de persoană aleasă, protecție exagerată, egoism sau răceala emoțională. De multe ori au senzația că ei sunt centrul Universului.

Leu: Calea sabiei înflăcărate sau Drumul creativității

Sunt persoanele care devin celebre. Sunt înzestrate cu bogăție, cunoaștere sau forță. Însușirile esențiale sunt vitalitatea, orientarea spre dragoste și romantism, creativi, interesați de distracții. Calea a opta este calea care guvernează fericirea, romantismul, copiii și jocul. Afirmații: Sunt plin de vitalitate, forță și fericire. Sunt gata să împărtășesc bucuria și dragostea mea cu toți care mă înconjoară. Provocările: orgoliul, egocentrism, dorința de dominare, complexe de superioritate.

Fecioara: Calea purificării sau Calea Păstrătorului luminii

Este calea care unifică milostivirea cu frumusețe. Trebuie să eviți excesul și să fii un ghid înțelept.

Păstrează lumina strălucitoare a divinității. Afirmații cheie: Mă bucur de izbăvirea mea. Sunt curat și pur și sunt gata să-mi servesc sinele superior. Provocările sau negativitatea, critica exagerată, standarde prea înalte.

Balanța: Calea Echilibrului sau Calea dreptății

Este a 11 cale din arborele vieții și conduce la echilibru, diplomație, justiție și relații. Pot lucra ca judecători, mediatori, avocați. Este calea acelor oameni care caută să aducă armonie între un grup sau calea pe care trebuie să o iei tot timpul. Aceasta cale duce la frumusețe. Cei care merg pe această cale, sunt cei angajați în activități artistice. Afirmații: Sunt în armonie cu viața și destinul meu. Voi fi răsplătit pentru toate eforturile mele. Generez pace și liniște în toate relațiile. Provocări: superficialitate, centrare pe frumusețea exterioară, pot deveni ipocriți.

Scorpion: Calea intimității sau Calea Transformării

Este a 13a cale. Simbolizează cartea morții din tarot. Asta înseamnă dispariția lucrurilor vechi, cât și renașterea și schimbarea. Face legătura dintre frumusețe și eternitate. Fiecare moarte este urmată de o naștere și de o eternitate. Acest drum ne învață că nimic nu durează pentru totdeauna, nici măcar frumusețea. Trebuie să-și folosească talentele și banii, pentru a atinge scopuri mai înalte. Provocări: frica de moarte, de schimbare, gelozie, manipulare emoțională și abuz.

Săgetător: Calea Alchimiei sau Drumul curcubeului

Însușiri esențiale: dorința de a călătorii, dorința de a spune adevărul, dorința de a studia alchimia, optimismul. Această cale face legătura dintre bine și temelie. Este calea de conectarea la culturile străine, la călătorii și la învățământul superior. Afirmații: Sunt deschis să învăț adevărul despre mine și despre viață în general. Cel care îmi oferă tot ce am nevoie este încrederea. Provocări: excesiv de optimism și încredere prea mare ăn noroc.

Capricorn: Calea simțului practic

Capricornul reprezintă simțul practic pământesc și reprezintă atingerea tuturor scopurilor. Este orientat spre ordine, conservator, dornic de succes, înzestrat cu umor, dar dominat de temeri și ispite. Doar conectarea la inima îl poate asigura că mesajul este cel asigurat. Atât timp cât nu pune inima și face numai mental, nimic nu funcționează. Evitați tendințele egocentrice. Provocări: frica, panica, abuz, și inclinații prea pământești. Afirmații cheie: Îmi pot atinge toate scopurile. Succesul e deja în palma mâinii mele.

Vărsător: Calea dreptății

Vărsătorul este calea dreptății, care nu face altceva. Sunt inventatorii, geniile, care se străduiesc pentru o lume nouă. Afirmații: Mă bucur de o deplină conștientizare și mă conectez cu divinitatea.

Pești: urmează calea misticii

Sunt calea misticii. Afirmația cheie: Mă conectez la divinitate. Provocări: iluzii, decizii greșite, evadare în alcool sau droguri.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *