Mulți oameni sunt adepții unor trucuri care i-ar putea aduce mai aproape de viața pe care și-o doresc. Unii fac anumite lucruri pentru noroc, alții țin câteva obiceiuri doar pentru succesul în dragoste. Există un alt truc ce aduce multe schimbări pentru tine. Trebuie doar să presari puțină sare în colțurile casei. Care este motivul pentru care trebuie să faci asta și cum trebuie să procedezi mai exact? Mulți fac asta după ce se mută într-un spațiu nou.

Truc util: pune sare în colțurile casei

Oamenii caută din ce în ce mai multe trucuri sau obiceiuri care să îi ferească de evenimente neplăcute, să le aducă succes în carieră sau să aibă noroc în sectorul amoros.

Mai jos ai detalii despre un truc ce te va ajuta să scapi de toată energia negativă din noua ta locuință.

Multe persoane au anumite ritualuri când vine vorba despre alungarea ghinionului și pentru armonizarea camerelor în care stau.

Energiile ne afectează mult, mai cu seamă dacă tu crezi în asta și dacă ești un om sensibil. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu câteva amănunte despre metodele prin care poți să scapi de ghinion. Expertul a subliniat că soluția salvatoare în acest scenariu este sarea.

„Pune câte o linguriță în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a mărturisit Mihai Voropchievici.

La ce te ajută?

Se crede că sarea atrage energiile negative din urma unor boli rămase de la foștii proprietari. După ritualul de mai sus trebuie să cureți ingredientul la 48 de ore. Procesul se poate repeta de câte ori simți nevoia.

Dacă ai o perioadă plină de eșec și vrei să vezi dacă ai fost sau nu urmărit de ghinion, încearcă trucul menționat anterior pentru a te convinge.

O altă variantă este să amesteci sarea de mare cu șofran. Amestecul îți oferă protecție și atrage bunăstarea. De asemenea, condimentele folosite de obicei în bucătărie se curăță și ele după 48 de ore.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *