Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost împreună nu mai puțin de de trei ani de zile. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate în 2019, moment în care au și divorțat.

Ce i-a făcut Carmen de la Sălciua Danielei Iliescu când era însărcinată?
Între timp, Culiță Sterp și-a găsit liniștea în brațele actualei sale iubita, Daniela Iliescu, însă Carmen de la Sălciua nu a fost chiar atât de încântată.

Asta a povestit Culiță Sterp, invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță. Artistul spune că a fost extrem de deranjat de un gest făcut de fosta sa soție.

Cu alte cuvinte, Carmen de la Sălciua a ajuns să fie întrebată de internauți dacă s-ar mai împăca cu acesta, în ciuda faptului că artistul avea deja o relație cu Daniela Iliescu.

Evident, răspunsul lui Carmen de la Sălciua a fost unul afirmativ. Nu asta l-a enervat pe Culiță, și faptul că postarea a fost una publică, iar iubita lui, Daniela Iliescu, era însărcinată la acel moment.

”Ea a vorbit urat de logodnica mea, ea intenționat a postat, soția mea era gravida atunci. A fost întrebată daca ar mai putea fi cu Culita, ar mai fi? Trebuia să tina pentru ea. Ea a răspuns direct da.

Ea a spus ceva de logodnica mea ceva ce nu trebuia spus. Femeia fiind gravida, nu te apuci să dezgropi morții nefiind împreună de 2-3 ani”, a dezvăluit Culita la podcastul respectiv.

Culiță Sterp, criticat după divorțul de Carmen de la Sălciua
Artistul nu a uitat nici de criticile pe care le-a primit el după divorțul de Carmen de la Sălciua. Pentru că amândoi sunt cântăreți, nu puțini au fost cei care i-au reproșat că fără fosta lui soția nu ar mai fi avut nimic.

În realitate însă, spune Culiță, cei doi nici nu obișnuiau să cânte prea des împreună și aveau evenimente separate, deși activau în aceeași industrie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *